Niki Segnit - De Smaakbijbel

De Smaakbijbel

combinaties, inspiraties en recepten

Een boek van Niki Segnit

We hebben 168 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals De Smaakbijbel, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Ultieme smaakcombinaties binnen handbereik.

‘Zeldzaam zinnenprikkelend leesvoer.’ Janneke Vreugdenhil

‘Nieuwe culinaire vergezichten, een bron van smaakinspiratie!’ Onno Kleyn

‘Een bedrieglijk eenvoudig meesterwerkje.’ Sunday Times

‘Een originele en aanstekelijke inspiratiebron.’ Heston Blumenthal

‘Een voortreffelijke gids voor het combineren van smaken.’ Observer

‘Hoort op de boekenplank van iedere thuiskok.’ Spectator


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit De Smaakbijbel

Een greep uit de 168 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Recept uit De Smaakbijbel:

Tarator

Ingrediënten:
bouillon, citroensap, knoflook, notenolie, olijfolie, peper, rode wijnazijn, walnoten, witbrood en zout

Keuken:
Turks
Soort:
vegan / saus
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:

Luie puttanesca

Ingrediënten:
ansjovisfilet, chilivlokken, kappertjes, knoflook, olijfolie, pasta, zongedroogde tomaten en zwarte olijven

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegan / pasta/noodles
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:

Poule au comté

Ingrediënten:
bloem, boter, comté, kip, mosterd, peper, witte wijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner / nagerecht uit De Smaakbijbel:

Hongaarse kersensoep

Ingrediënten:
bordeauxwijn, citroensap, citroenschil, fruitige rosé, kaneelstokje, kersenpitten, maïzena, riesling, zout, zure kers en zure room

Keuken:
Hongaars
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch / suikerwerk
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner / nagerecht uit De Smaakbijbel:

Eggnogtaart

Ingrediënten:
cognac, eidooier, eiwit, fijne kristalsuiker, gelatine, koffieroom, nootmuskaat, rum, vanille-extract en zout

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:

Tonijn met veel knoflook

Ingrediënten:
arachideolie, groene paprika, knoflook, olijfolie, rode wijnazijn, tomaten, tonijn, ui, zout en zwaardvis

Keuken:
Frans
Soort:
vis
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit De Smaakbijbel:

Limoensorbet met kaneel

Ingrediënten:
citroensap, kaneelstokje, kassie, limoenen, vanillesuiker en water

Soort:
vegan / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:

Gallina en pepitoria

Ingrediënten:
eidooier, fino sherry, kip, kippenbouillon, knoflook, laurier, olijfolie, picada van hazelnoot en knoflook, ui en water

Keuken:
Spaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:

Uiensoep met tijm

Ingrediënten:
boter, groentebouillon, kippenbouillon, melk, olie, peper, tijm, ui en zout

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner / nagerecht / bij de koffie uit De Smaakbijbel:

Amandelgebak met zwarte bessen

Ingrediënten:
amandelextract, amandelpoeder, boter, crème fraîche, ei, fijne kristalsuiker, griekse yoghurt, poedersuiker, room en zwarte bessen

Keuken:
Brits
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:

Lamssoep met amandelen en rijst

Ingrediënten:
amandelschaafsel, basmatirijst, boter, granaatappelsiroop, honing, kaneelstokje, kikkererwten, lamsgehakt, munt, olie, peper, peterselie, piment, saffraan, ui, water en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
eenpansgerecht
Toon alle 168 recepten in dit boek