Niki Segnit - De Smaakbijbel

De Smaakbijbel

combinaties, inspiraties en recepten

Een boek van Niki Segnit

We hebben 168 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals De Smaakbijbel, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Ultieme smaakcombinaties binnen handbereik.

‘Zeldzaam zinnenprikkelend leesvoer.’ Janneke Vreugdenhil

‘Nieuwe culinaire vergezichten, een bron van smaakinspiratie!’ Onno Kleyn

‘Een bedrieglijk eenvoudig meesterwerkje.’ Sunday Times

‘Een originele en aanstekelijke inspiratiebron.’ Heston Blumenthal

‘Een voortreffelijke gids voor het combineren van smaken.’ Observer

‘Hoort op de boekenplank van iedere thuiskok.’ Spectator


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit De Smaakbijbel

Een greep uit de 168 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:

Adobo

Ingrediënten:
arachideolie, balsamicoazijn, chinese zwarte azijn, knoflook, laurier, rijstazijn, sojasaus, varkensbuik, varkensschouder, water en zwarte peper

Keuken:
Filipijns
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner / nagerecht / bij de koffie uit De Smaakbijbel:

Saffraankennismakingscake

Ingrediënten:
amandelpoeder, bloem, boter, ei, fijne kristalsuiker, melk, saffraandraadjes en suiker

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner / nagerecht uit De Smaakbijbel:

Eggnogtaart

Ingrediënten:
cognac, eidooier, eiwit, fijne kristalsuiker, gelatine, koffieroom, nootmuskaat, rum, vanille-extract en zout

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Recept uit De Smaakbijbel:

Picada

Ingrediënten:
amandelen, hazelnoten, knoflook, olijfolie, peper, witbrood en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vegan / saus
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Recept uit De Smaakbijbel:

Gado-gadosaus

Ingrediënten:
aardappel, bruine suiker, chilipeper, gebakken uitjes, ei, knoflook, kokosmelk, komkommer, kool, kroepoek, lente-ui, limoensap, palmsuiker, pinda’s, sjalot, sojasaus, sperziebonen, taugé, tofu en wortel

Keuken:
Indonesisch
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Recept uit De Smaakbijbel:

Spaghetti corfioti

Ingrediënten:
bucatini, lamsgehakt, nootmuskaat, peterselie, reuzel, suiker, tomatenpassata, ui, water en witte wijn

Keuken:
Grieks
Soort:
pasta/noodles / boter en olie
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:

Saag Gosht met veel koriander

Ingrediënten:
boter, chilipeper, diepvriesspinazie, gember, knoflook, koriander, korianderpoeder, kurkuma, lamsvlees, yoghurt en zout

Keuken:
Indiaas / Zuid-Oostazië
Soort:
lamsvlees / groente / boter en olie
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:

Luie puttanesca

Ingrediënten:
ansjovisfilet, chilivlokken, kappertjes, knoflook, olijfolie, pasta, zongedroogde tomaten en zwarte olijven

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegan / pasta/noodles
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Bijgerecht uit De Smaakbijbel:

Pestoscones

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, melk, pesto en zout

Keuken:
Brits
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner / lunch / voorgerecht uit De Smaakbijbel:

Sesamgarnalen met ingelegde komkommer

Ingrediënten:
garnalen, gerookte bacon, komkommer, peper, plantaardige olie, rijstwijnazijn, sesamolie, sesamzaad, sojasaus, witbrood en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:

Schotse eieren

Ingrediënten:
bloem, ei, frituurolie, paneermeel, varkensschouder en zuurkoolspek

Keuken:
Schots
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:

Chinese varkensknoedels met dille

Ingrediënten:
dille, knoflook, sesamolie, shaoxingwijn, sojasaus, varkensgehakt, water, wontonvellen en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
pasta/noodles / varkensvlees / bouillon
Toon alle 168 recepten in dit boek