Niki Segnit - De Smaakbijbel

De Smaakbijbel

combinaties, inspiraties en recepten

Een boek van Niki Segnit

We hebben 168 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals De Smaakbijbel, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Ultieme smaakcombinaties binnen handbereik.

‘Zeldzaam zinnenprikkelend leesvoer.’ Janneke Vreugdenhil

‘Nieuwe culinaire vergezichten, een bron van smaakinspiratie!’ Onno Kleyn

‘Een bedrieglijk eenvoudig meesterwerkje.’ Sunday Times

‘Een originele en aanstekelijke inspiratiebron.’ Heston Blumenthal

‘Een voortreffelijke gids voor het combineren van smaken.’ Observer

‘Hoort op de boekenplank van iedere thuiskok.’ Spectator


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit De Smaakbijbel

Een greep uit de 168 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner / nagerecht / bij de koffie uit De Smaakbijbel:

Bakewelltaart

Ingrediënten:
amandelextract, amandelpoeder, amandelschaafsel, boter, ei, fijne kristalsuiker, frambozenjam en zoet deeg

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:

Kruidige varkensknoedels met pinda's

Ingrediënten:
arachideolie, chiliolie, eiernoedels, kippenbouillon, knoflook, lichtbruine suiker, rode chilipepers, sesamolie, sojasaus, varkensgehakt en zoute pinda’s

Keuken:
Chinees / Amerikaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Recept uit De Smaakbijbel:

Som tam

Ingrediënten:
granny-smithappels, kerstomaat, limoensap, pinda’s en slasaus van limoen en ansjovis

Keuken:
Thais
Soort:
salade / vegan
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:

Kung pao kip

Ingrediënten:
arachideolie, cashewnoten, gedroogde chilipeper, gember, kipfilet, knoflook, lente-ui, lichte sojasaus, maïzena, oestersaus, ongezouten pindas, sesamolie, shaoxingwijn, suiker, water, zout en zwarte rijstwijn

Keuken:
Chinees
Soort:
gevogelte
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner / nagerecht / bij de koffie uit De Smaakbijbel:

Amandelgebak met zwarte bessen

Ingrediënten:
amandelextract, amandelpoeder, boter, crème fraîche, ei, fijne kristalsuiker, griekse yoghurt, poedersuiker, room en zwarte bessen

Keuken:
Brits
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Drank (alcoholisch) / dranken / drinken uit De Smaakbijbel:

Citronelle-ratafia

Ingrediënten:
citroenschil, cognac, kaneel, korianderzaad en suikerstroop

Soort:
vegan
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:

Big Mac pastei

Ingrediënten:
amerikaanse mosterd, corned beef, dillerelish, gedroogde dille, kruimeldeeg, melk, sesamzaad en tomaten

Keuken:
Amerikaans
Soort:
pastei
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:

Poule au comté

Ingrediënten:
bloem, boter, comté, kip, mosterd, peper, witte wijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Bijgerecht uit De Smaakbijbel:

Pestoscones

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, melk, pesto en zout

Keuken:
Brits
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:

Cha que

Ingrediënten:
arachideolie, bakpoeder, kaneelpoeder, mager varkensvlees, maïzena, vissaus, water, witte peper en zout

Keuken:
Vietnamees
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner uit De Smaakbijbel:

Mafe

Ingrediënten:
groene paprika, kip, knoflook, laurier, pinda, pindakaas, rode chilipeper, rundvlees, tomatenpuree, tomaten uit blik, ui, vlees en wortelgroenten

Keuken:
Afrikaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / geitenvlees / bouillon
Toon alle 168 recepten in dit boek