Niki Segnit - De Smaakbijbel

De Smaakbijbel

combinaties, inspiraties en recepten

Een boek van Niki Segnit

We hebben 168 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals De Smaakbijbel, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Ultieme smaakcombinaties binnen handbereik.

‘Zeldzaam zinnenprikkelend leesvoer.’ Janneke Vreugdenhil

‘Nieuwe culinaire vergezichten, een bron van smaakinspiratie!’ Onno Kleyn

‘Een bedrieglijk eenvoudig meesterwerkje.’ Sunday Times

‘Een originele en aanstekelijke inspiratiebron.’ Heston Blumenthal

‘Een voortreffelijke gids voor het combineren van smaken.’ Observer

‘Hoort op de boekenplank van iedere thuiskok.’ Spectator


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit De Smaakbijbel

Een greep uit de 168 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit De Smaakbijbel:

Zwartebessensorbet

Ingrediënten:
fijne kristalsuiker, water en zwarte bessen

Soort:
vegan / sorbet
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner / nagerecht uit De Smaakbijbel:

Castagnaccio

Ingrediënten:
kastanjemeel, olijfolie, pijnboompitten, rozemarijn, water en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegan / gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner / nagerecht uit De Smaakbijbel:

Appelijs met koriander

Ingrediënten:
citroensap, gemalen korianderzaad, lavendelgelei, slagroom, suiker en zure appel

Soort:
vegetarisch / ijs
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner / nagerecht / bij de koffie uit De Smaakbijbel:

Amandelgebak met zwarte bessen

Ingrediënten:
amandelextract, amandelpoeder, boter, crème fraîche, ei, fijne kristalsuiker, griekse yoghurt, poedersuiker, room en zwarte bessen

Keuken:
Brits
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner / nagerecht uit De Smaakbijbel:

Coco quemado

Ingrediënten:
bruine suiker, ei, eidooier, kaneelstokje, kokosmelk, kruidnagel, slagroom en water

Keuken:
Cubaans
Soort:
pudding / vegetarisch
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Drank (alcoholisch) / dranken / drinken uit De Smaakbijbel:

Citronelle-ratafia

Ingrediënten:
citroenschil, cognac, kaneel, korianderzaad en suikerstroop

Soort:
vegan
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:

Adobo

Ingrediënten:
arachideolie, balsamicoazijn, chinese zwarte azijn, knoflook, laurier, rijstazijn, sojasaus, varkensbuik, varkensschouder, water en zwarte peper

Keuken:
Filipijns
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Snack of tussendoortje uit De Smaakbijbel:

Venkelcrackers voor kaas

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, karwijzaad, komijnzaad, olijfolie, selderijzaad, venkelzaad, volkorenmeel, water en zout

Soort:
vegan
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:

Tonijn met veel knoflook

Ingrediënten:
arachideolie, groene paprika, knoflook, olijfolie, rode wijnazijn, tomaten, tonijn, ui, zout en zwaardvis

Keuken:
Frans
Soort:
vis
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:

Afelia

Ingrediënten:
bloem, boter, korianderzaad, olie, peper, rode wijn, varkenshaas en zout

Keuken:
Grieks
Soort:
stoofgerecht / varkensvlees
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:

Bai kaprow

Ingrediënten:
arachideolie, heilig basilicum, kipfilet, knoflook, rode chilipeper, sojasaus, suiker, water, witte peper en zout

Keuken:
Thais
Soort:
gevogelte / eenpansgerecht
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Recept uit De Smaakbijbel:

Bagna cauda

Ingrediënten:
ansjovisfilet, bleekselderij, bloemkool, boter, brood, knoflook, olijfolie en venkel

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus
Toon alle 168 recepten in dit boek