Zwartebessensorbet met Pernod-ijs

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 352 in De Smaakbijbel .

Gang:
snack of tussendoortje / nagerecht
Soort:
vegetarisch / ijs

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

La vie en rose

Een recept uit Toussie Salomonson - Het groot fondue boek

Suspiro de manjar blanco y ají - Suspiro met cayennepeper en karamel

Een recept uit Virgilio Martinez - Lima - het kookboek

buckwheat pasta

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Chocoladeijs op basis van volle verse room

Een recept uit  - Magimix IJsmachine