Ricard

Ricard wordt beschouwd als pastis.

Probeer eens Ricard Pastis (via ah.nl).

Alternatieve naam: richard pastis.

Zoek naar ricard in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met ricard in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste ricard recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient ricard:

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:

Pakketjes met wilde paddestoelen

Ingrediënten:
dragon, bospaddestoel, kervel, knoflook, krieltjes, olijfolie, ricard, slagroom, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:

Kreeft "Ricard"

Ingrediënten:
eidooier, double cream, kreeft, ricard en slakkenboter

Keuken:
Frans
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / hoofdgerecht uit Provence:

Gegrilde vis - daurade grillée

Ingrediënten:
citroen, olijfolie, pastis, pernod, ricard, rode poon, verse tijm, versgemalen zwarte peper, vis, wilde venkel, zeebrasem en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
barbecue/grill / vis
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Pastei van forel

Ingrediënten:
eiwit, forelfilet, gekruide mayonaise, groentecoulis, panade, peper, prei, ricard, room, sjalot, snoek, snoekbaars, spek, spinaziebladeren, tuinkers, venkelzaad, vincentsaus en zout

Keuken:
Frans / Belgisch
Soort:
pastei / vis
Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Recept uit 45 geniale rezepten:

Venkelpuree

Ingrediënten:
boter, knoflook, olijfolie, ricard, room, rozemarijn, venkelknol, zout en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Romige venkelsoep

Ingrediënten:
boter, groentebouillon, kruimige aardappel, pernod, ricard, room, suiker, ui, venkel, venkelgroen, zout, zure room en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made zomer

Diner / hoofdgerecht uit Home made zomer:

Moules à la moutarde et au pastis

Ingrediënten:
bleekselderij, knoflook, mosselen, mosterd, peper, pernod, bladpeterselie, ricard, sjalot, slagroom, ui, witte wijn en zout

Soort:
schaal- en schelpdieren