Vispastei met venkel en pastis

Je vindt dit recept op pagina 116 in delicious. magazine - 2016-11 .

Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Kreukels, krenten, kappers en zeekat

Een recept uit Jonah Freud - Rijksmuseum kookboek

Sous Vide Mussel

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Nieroogkreeftjes met gerookte en gepofte rode paprika, coulis van paprika, gekonfijte aardappel met lichte bouillon van venkel met steranijs en iets dille

Een recept uit R. De Boer, Peter Gast en P. Casell - Portfolio

Venkel-vispastei met pastis

Een recept uit delicious. magazine - 2016-11

Aanbevolen kookboeken

De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!