Niki Segnit

We hebben 5 boeken van Niki Segnit waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Niki Segnit? Registreren is gratis!

Boeken van Niki Segnit

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Niki Segnit

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Recept uit De Smaakbijbel:

Zoete couscous met peren en kaneel

Ingrediënten:
amandelschaafsel, boter, bruine suiker, couscous, gedroogde peren, kaneel, oranjebloesemwater en water

Keuken:
Marokkaans
Soort:
couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Recept uit De Smaakbijbel:

Aubergines die naar vis ruiken

Ingrediënten:
aubergine, balsamicoazijn, cayennepeper, gember, kippenbouillon, knoflook, lente-ui, olie, pikante bonenpasta, rijstwijn, sherry, sichuanpeper, suiker, varkensgehakt en zwarte rijstazijn

Keuken:
Chinees
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:

Shogayaki

Ingrediënten:
gember, mirin, olie, sojasaus en varkensvlees

Keuken:
Japans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Recept uit De Smaakbijbel:

Dhal met komijn en citroen

Ingrediënten:
arachideolie, chilipeper, citroensap, citroenschil, garam masala, gember, komijn, kurkuma, splitkikkererwten, ui en water

Soort:
stoofgerecht / veganistisch / groente
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:

Lamssoep met amandelen en rijst

Ingrediënten:
amandelschaafsel, basmatirijst, boter, granaatappelsiroop, honing, kaneelstokje, kikkererwten, lamsgehakt, munt, olie, peper, peterselie, piment, saffraan, ui, water en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
eenpansgerecht
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner / lunch / voorgerecht uit De Smaakbijbel:

Oesterbrood

Ingrediënten:
boter, broodkruim, harde broodjes, nootmuskaat, oesters en room

Keuken:
Amerikaans
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Snack of tussendoortje uit De Smaakbijbel:

Venkelcrackers voor kaas

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, karwijzaad, komijnzaad, olijfolie, selderijzaad, venkelzaad, volkorenmeel, water en zout

Soort:
vegan
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Recept uit De Smaakbijbel:

Anijsbouillon of -saus

Ingrediënten:
anijssterren, bruine suiker, gember, kaneelstokjes, knoflook, shaoxingwijn, sojasaus en water

Keuken:
Chinees
Soort:
vegan / bouillon
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:

Lamsvlees met pernod

Ingrediënten:
bloem, courgette, knoflook, lamskotelet, olijfolie, peper, pernod, provençaalse kruiden, pruimtomaat, tomatenpuree, ui en zout

Keuken:
Frans
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner / nagerecht uit De Smaakbijbel:

Perzikcobbler met bramen

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, bramen, ei, melk, perziken, piment en suiker

Keuken:
Amerikaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Recept uit De Smaakbijbel:

Landrottenkoekjes

Ingrediënten:
bacon, broodkruim, flespompoen, limoenrasp, limoensap, mayonaise, olie en zout

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Alle recepten van Niki Segnit