Niki Segnit

We hebben 5 boeken van Niki Segnit waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Niki Segnit? Registreren is gratis!

Boeken van Niki Segnit

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Niki Segnit

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner / bijgerecht uit De Smaakbijbel:

Asperges met pindasaus

Ingrediënten:
asperges, citroensap, lichte sojasaus, ongezouten pindas, peper, suiker, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner / nagerecht uit De Smaakbijbel:

Appelijs met koriander

Ingrediënten:
citroensap, gemalen korianderzaad, lavendelgelei, slagroom, suiker en zure appel

Soort:
vegetarisch / ijs
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Bij de koffie uit De Smaakbijbel:

Amandelkoekjes met anijs

Ingrediënten:
amandelessence, amandelpoeder, anijszaad, bloem, boter, eidooier, fijne kristalsuiker en poedersuiker

Keuken:
Siciliaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner / nagerecht uit De Smaakbijbel:

Castagnaccio

Ingrediënten:
kastanjemeel, olijfolie, pijnboompitten, rozemarijn, water en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegan / gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:

Lamssoep met amandelen en rijst

Ingrediënten:
amandelschaafsel, basmatirijst, boter, granaatappelsiroop, honing, kaneelstokje, kikkererwten, lamsgehakt, munt, olie, peper, peterselie, piment, saffraan, ui, water en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
eenpansgerecht
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Recept uit De Smaakbijbel:

Tarator

Ingrediënten:
bouillon, citroensap, knoflook, notenolie, olijfolie, peper, rode wijnazijn, walnoten, witbrood en zout

Keuken:
Turks
Soort:
vegan / saus
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Recept uit De Smaakbijbel:

Anijsbouillon of -saus

Ingrediënten:
anijssterren, bruine suiker, gember, kaneelstokjes, knoflook, shaoxingwijn, sojasaus en water

Keuken:
Chinees
Soort:
vegan / bouillon
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner / nagerecht uit De Smaakbijbel:

Kardemomgebak met koffie-ijs

Ingrediënten:
bakpoeder, boter, ei, instantkoffie, kardemompoeder, koffie-ijs, melk, poedersuiker, suiker, vanille-extract, water en zelfrijzend bakmeel

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch / ijs
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit De Smaakbijbel:

Inji jamun

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, frituurolie, gemalen kardemom, gember, melkpoeder en suiker

Keuken:
Indiaas
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:

Spaghetti met citroen en kappertjes

Ingrediënten:
boter, citroenrasp, citroensap, kappertjes, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, sjalot, spaghetti, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Alle recepten van Niki Segnit