- Koken voor twee

Koken voor twee

Een boek van

We hebben 90 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Koken voor twee, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

REBO productions redactie Ans Smink jaar 1989


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Koken voor twee

Een greep uit de 90 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit  - Koken voor twee

Voorgerecht uit Koken voor twee:

Gazpacho

Ingrediënten:
azijn, boterham, groene paprika, knoflook, komkommer, olijfolie, peper, tomaat, ui en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch / soep/bouillon
Een recept uit  - Koken voor twee

Hoofdgerecht uit Koken voor twee:

Gehaktballen

Ingrediënten:
braadboter, braadjus, brood, eierdooier, groene paprika, kalfsgehakt, melk, paprikapoeder, rode paprika en witte wijn

Soort:
vlees
Een recept uit  - Koken voor twee

Voorgerecht uit Koken voor twee:

Ijsbergsla 'Ijsland'

Ingrediënten:
augurk, cayennepeper, dragon, ijsbergsla, mayonaise, peper, tomatenketchup, ui, zout en zure room

Keuken:
Europees
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit  - Koken voor twee

Buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Koken voor twee:

Paddestoelpasteitjes

Ingrediënten:
bladerdeegpasteitjes, boter, cantharel, champignon, gedroogde morieljes, paprikapoeder, peper, room, sjalot, verse peterselie, witte wijn en zout

Keuken:
Europees
Soort:
vegetarisch / hartige taarten, pasteien en pizza’s
Een recept uit  - Koken voor twee

Bijgerecht uit Koken voor twee:

Noedels met paprika

Ingrediënten:
bouillon, gele paprika, groene paprika, kaas, noedels, olie, peper, rode paprika, water en zout

Soort:
vegetarisch / pasta
Een recept uit  - Koken voor twee

Hoofdgerecht uit Koken voor twee:

Gehaktbrood met ei

Ingrediënten:
bakboter, boterham, braadjus, ei, kruidnagel, laurierblad, melk, nootmuskaat, peper, rode wijn, rundergehakt, tomatenpuree, ui, verse peterselie, wortel en zout

Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit  - Koken voor twee

Hoofdgerecht uit Koken voor twee:

Kippepoten diablo

Ingrediënten:
bouilon, kippenpoot, mosterd, olie, paprika, peper, tabasco, witte wijn, zilveruitjes en zout

Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit  - Koken voor twee

Voorgerecht / lunchgerecht uit Koken voor twee:

Salade Niçoise

Ingrediënten:
ansjovisfilet, bonen, bonenkruid, knoflook, olijfolie, peper, rodewijnazijn, tomaat, tonijn uit blik, ui en zout

Keuken:
Frans
Soort:
salade / vis
Een recept uit  - Koken voor twee

Hoofdgerecht uit Koken voor twee:

Aromatische lamsstoofpot

Ingrediënten:
bonekruid, bouillon, knoflook, lamsvlees, olijfolie, peper, rozemarijn, tijm, tomaten uit blik en zout

Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit  - Koken voor twee

Hoofdgerecht uit Koken voor twee:

Kalfsschotel met groenten

Ingrediënten:
bloem, bouillon, kalfslapjes, majoraan, olie, peper, rozemarijn, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, venkelknol en zout

Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit  - Koken voor twee

Voorgerecht uit Koken voor twee:

Yoghurtsoep

Ingrediënten:
gemalen amandelen, knoflook, komkommer, witte peper, yoghurt, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vegetarisch / soep/bouillon
Een recept uit  - Koken voor twee

Hoofdgerecht uit Koken voor twee:

Lever met spek

Ingrediënten:
bloem, boter, bouillon, citroensap, ontbijtspek, runderlever, verse salieblaadjes, witte peper, witte wijn en zout

Soort:
orgaanvlees
Een recept uit  - Koken voor twee

Bijgerecht uit Koken voor twee:

Groenteschotel voor twee

Ingrediënten:
boontjes, boter, erwten, maiskorrels uit blik, peper, tomaat, ui, verse peterselie, wortel en zout

Soort:
vegetarisch / groentegerecht
Een recept uit  - Koken voor twee

Hoofdgerecht uit Koken voor twee:

Gevulde kippebouten

Ingrediënten:
boter, bouillonpoeder, champignon, ei, kalkoenlever, kippenbout, kippenhartjes, kippenmaag, mager kalfsvlees, maïzena, oud brood, peper, varkensvlees, verse peterselie, water, zout en zure room

Soort:
stoofgerecht / vlees / gevogelte
Toon alle 90 recepten in dit boek