- Koken voor twee

Koken voor twee

Een boek van

We hebben 90 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Koken voor twee, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

REBO productions redactie Ans Smink jaar 1989


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Koken voor twee

Een greep uit de 90 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit  - Koken voor twee

Hoofdgerecht uit Koken voor twee:

Gevulde kippebouten

Ingrediënten:
boter, bouillonpoeder, champignon, ei, kalkoenlever, kippenbout, kippenhartjes, kippenmaag, mager kalfsvlees, maïzena, oud brood, peper, varkensvlees, verse peterselie, water, zout en zure room

Soort:
stoofgerecht / vlees / gevogelte
Een recept uit  - Koken voor twee

Hoofdgerecht uit Koken voor twee:

Spaghetti carbonara

Ingrediënten:
boter, eierdooier, kaas, peper, room, spaghetti, spekblokjes en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit  - Koken voor twee

Nagerecht uit Koken voor twee:

Schuimtoetje met appelmoes

Ingrediënten:
appelmoes, citroensap, eiwit, ontpitte kersen, rode bladgelatine, slagroom, suiker en vanillesuiker

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / fruit
Een recept uit  - Koken voor twee

Hoofdgerecht uit Koken voor twee:

Gevulde visrolletjes

Ingrediënten:
bloem, boter, bouillon, cantharel, meerforelfilet, room, sjalot, tongfilet, verse dille, verse peterselie, visfilet en witte wijn

Soort:
stoofgerecht / vis
Een recept uit  - Koken voor twee

Hoofdgerecht uit Koken voor twee:

Minestrone

Ingrediënten:
bruine bonen, knoflook, parmezaanse kaas, peper, prei, rijst, savooiekool, selderieknol, tomatenpuree, ui, verse peterselie, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / soep/bouillon
Een recept uit  - Koken voor twee

Hoofdgerecht / lunchgerecht uit Koken voor twee:

Kaasbroodjes op Walliser wijze

Ingrediënten:
boerenbrood, boter, goudse kaas, paprikapoeder, peer, peper, raclettekaas, tilsiter kaas en witte wijn

Keuken:
Zwitsers
Soort:
vegetarisch / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / brood en broodgerecht / kaas
Een recept uit  - Koken voor twee

Voorgerecht uit Koken voor twee:

Ijsbergsla 'Ijsland'

Ingrediënten:
augurk, cayennepeper, dragon, ijsbergsla, mayonaise, peper, tomatenketchup, ui, zout en zure room

Keuken:
Europees
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit  - Koken voor twee

Bijgerecht / voorgerecht uit Koken voor twee:

Salade 'Alice'

Ingrediënten:
andijvie, citroensap, gember, grapefruit, groene paprika, mayonaise, rode paprika, sinaasappel, suiker, tomaat, witte peper, yoghurt, zout en zure appel

Keuken:
Europees
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit  - Koken voor twee

Lunch / hoofdgerecht uit Koken voor twee:

Gevulde omelet

Ingrediënten:
aubergine, boter, courgette, ei, melk, olie, peper, provençaalse kruiden, rode paprika, tomaat en zout

Soort:
vegetarisch / ei/omelet/frittata
Een recept uit  - Koken voor twee

Bijgerecht / voorgerecht uit Koken voor twee:

Voorjaarssalade

Ingrediënten:
ei, groene asperge, kropsla, lente-ui, mayonaise, olie, peper, rammenas, room, waterkers, wittewijnazijn en zout

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit  - Koken voor twee

Hoofdgerecht uit Koken voor twee:

Kip met champignons

Ingrediënten:
bouillon, cantharel, champignon, kip, olie, peper, room, tomaat, verse peterselie, witte wijn en zout

Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit  - Koken voor twee

Hoofdgerecht / bijgerecht uit Koken voor twee:

Siciliaanse groenteschotel

Ingrediënten:
aubergine, cayennepeper, groene paprika, knoflook, olijfolie, paprikapoeder, pepertje, rode paprika, tomaat, ui, verse peterselie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / groentegerecht
Een recept uit  - Koken voor twee

Lunch / hoofdgerecht uit Koken voor twee:

Boerenontbijt

Ingrediënten:
aardappel, boter, ei, ham, melk, paprikapoeder, peper, spek, verse bieslook, worst en zout

Soort:
vlees / eiergerecht
Een recept uit  - Koken voor twee

Voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Koken voor twee:

Gevulde eieren met zalm

Ingrediënten:
cayennepeper, ei, gerookte zalm, mayonaise, peper, slablad, verse bieslook, worcestersaus, zalm en zout

Soort:
eiergerecht / vis
Een recept uit  - Koken voor twee

Hoofdgerecht uit Koken voor twee:

Kalfsvlees in plakjes

Ingrediënten:
bloem, boter, kalfsfilet, kalfsschnitzel, peper, slagroom, ui, verse peterselie, witte wijn en zout

Soort:
vlees
Toon alle 90 recepten in dit boek