Koken voor twee
Een boek van
We hebben 90 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Koken voor twee , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
REBO productions
redactie Ans Smink
jaar 1989
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Koken voor twee
Een greep uit de 90 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: kippenbout, knolselderij, laurierblad, mergpijp, prei, rundvlees, soepbeen, ui, water, witte peper, wortel en zout
Keuken: Europees / Italiaans
Soort: vlees / soep/bouillon / gevogelte
Ingrediënten: bouillon, citroensap, dragon, inktvis, knoflook, mosselen, olie, rijst, scampi, ui en zout
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / rijst
Ingrediënten: bloem, boter, kalfsfilet, kalfsschnitzel, peper, slagroom, ui, verse peterselie, witte wijn en zout
Soort: vlees
Ingrediënten: boter, bouillon, kalfsgehakt, kropsla, peper, tijm, varkensfilet, verse peterselie en zout
Soort: vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Ingrediënten: bloem, boter, ei, gemalen hazelnoten, reemedaillon, verse peterselie, witte peper en zout
Soort: wild
Ingrediënten: bakboter, boterham, braadjus, ei, kruidnagel, laurierblad, melk, nootmuskaat, peper, rode wijn, rundergehakt, tomatenpuree, ui, verse peterselie, wortel en zout
Soort: vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Ingrediënten: azijn, boter, champignon, olie, paprikapoeder, peper, tomaat, tomatenketchup, verse peterselie, witte asperge uit blik en zout
Soort: vegetarisch / cocktails
Ingrediënten: bouillon, kalfsborst, olie, peper, room, tomatenpuree, ui, verse salieblaadjes, witte wijn en zout
Keuken: Mediterraans
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: aubergine, knoflook, olie, verse peterselie, witte peper, yoghurt en zout
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: bladerdeegpasteitjes, boter, cantharel, champignon, gedroogde morieljes, paprikapoeder, peper, room, sjalot, verse peterselie, witte wijn en zout
Keuken: Europees
Soort: quiche / vegetarisch
Ingrediënten: boter, citroensap, gerookt dooregen spek, roodbaars, schelvis, snoek, verse peterselie, vis en zout
Soort: vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Ingrediënten: courgette, lamsvlees, lamsvleeskruiden, olijfolie, paprika, peper, provençaalse kruiden, rode wijn en ui
Soort: vlees / barbecue/grill
Ingrediënten: bladerdeeg, eierdooier, gekookte worst, kool en kummel
Soort: vlees / quiche
Ingrediënten: dragonazijn, franse mosterd, garnalen, inktvisjes, mosselen, olijfolie, tomaat, witte peper en zout
Soort: salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: bladerdeeg, ei, ham, peper, ui, verse peterselie en zout
Soort: vlees / quiche
Ingrediënten: bloem, boter, bouillon, cantharel, meerforelfilet, room, sjalot, tongfilet, verse dille, verse peterselie, visfilet en witte wijn
Soort: stoofgerecht / vis
Ingrediënten: knolselderij, peper, plokworst, verse peterselie, vleesbouillon, witte kool, wortel en zout
Keuken: Duits
Soort: vlees / soep/bouillon
Ingrediënten: bonenkruid, citroen, nieuwe aardappeltjes, olie, paling, verse peterselie en zout
Soort: vis
Ingrediënten: bloem, boter, bouillon, citroensap, dragon, heilbotmoot, peper, room, saffraandraadjes, sherry, strooiaroma, tomaat, witte wijn en zout
Soort: vis
Ingrediënten: bloem, boter, bouillon, ei, knolselderij, melk, nootmuskaat, peper, prei, verse peterselie, wortel en zout
Keuken: Europees
Soort: soep/bouillon / vegetarisch
Toon alle 90 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789036603058
ISBN10
9036603056