- Koken voor twee

Koken voor twee

Een boek van

We hebben 90 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Koken voor twee, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

REBO productions redactie Ans Smink jaar 1989


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Koken voor twee

Een greep uit de 90 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit  - Koken voor twee

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Koken voor twee:

Veldsla à l' orange

Ingrediënten:
citroensap, olie, peper, sinaasappel, sinaasappelrasp, sinaasappelsap, veldsla, walnoten en zout

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit  - Koken voor twee

Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:

Gevulde kippebouten

Ingrediënten:
boter, bouillonpoeder, champignon, ei, kalkoenlever, kippenbout, kippenhartjes, kippenmaag, mager kalfsvlees, maïzena, oud brood, peper, varkensvlees, verse peterselie, water, zout en zure room

Soort:
stoofgerecht / vlees / gevogelte
Een recept uit  - Koken voor twee

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Koken voor twee:

Salade Niçoise

Ingrediënten:
ansjovisfilet, bonen, bonenkruid, knoflook, olijfolie, peper, rodewijnazijn, tomaat, tonijn uit blik, ui en zout

Keuken:
Frans
Soort:
salade / vis
Een recept uit  - Koken voor twee

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Koken voor twee:

Kaasbroodjes op Walliser wijze

Ingrediënten:
boerenbrood, boter, goudse kaas, paprikapoeder, peer, peper, raclettekaas, tilsiter kaas en witte wijn

Keuken:
Zwitsers
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / brood en broodgerecht / vegetarisch / kaas
Een recept uit  - Koken voor twee

Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:

Lever met spek

Ingrediënten:
bloem, boter, bouillon, citroensap, ontbijtspek, runderlever, verse salieblaadjes, witte peper, witte wijn en zout

Soort:
orgaanvlees
Een recept uit  - Koken voor twee

Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:

Heilbot in saffraansaus

Ingrediënten:
bloem, boter, bouillon, citroensap, dragon, heilbotmoot, peper, room, saffraandraadjes, sherry, strooiaroma, tomaat, witte wijn en zout

Soort:
vis
Een recept uit  - Koken voor twee

Diner / voorgerecht uit Koken voor twee:

Kruidensoep

Ingrediënten:
boter, brood, eierdooier, kippenbouillon, nootmuskaat, room, verse bieslook, verse dragon, verse gemengde kruiden, verse kervel, verse peterselie, witte peper en zout

Keuken:
Europees
Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit  - Koken voor twee

Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:

Kip met champignons

Ingrediënten:
bouillon, cantharel, champignon, kip, olie, peper, room, tomaat, verse peterselie, witte wijn en zout

Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit  - Koken voor twee

Bijgerecht uit Koken voor twee:

Venkel met tomaten

Ingrediënten:
boter, bouillon, kaas, tomaat en venkelknol

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch / groente
Een recept uit  - Koken voor twee

Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:

Varkensfilet in een groen jasje

Ingrediënten:
boter, bouillon, kalfsgehakt, kropsla, peper, tijm, varkensfilet, verse peterselie en zout

Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit  - Koken voor twee

Diner / voorgerecht uit Koken voor twee:

Ijsbergsla 'Ijsland'

Ingrediënten:
augurk, cayennepeper, dragon, ijsbergsla, mayonaise, peper, tomatenketchup, ui, zout en zure room

Keuken:
Europees
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit  - Koken voor twee

Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:

Lasagne al pesto

Ingrediënten:
basilicum, boter, knoflook, lintmacaroni, majoraan, olie, pijnboompitten, schapenkaas, slagroom, water en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit  - Koken voor twee

Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:

Rundvlees op Bourgondische wijze

Ingrediënten:
bloem, boter, braadjus, champignon, dunne room, majoraan, paprikapoeder, rode wijn, rundvlees, spekblokjes, tomatenpuree, zilveruitjes en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit  - Koken voor twee

Diner / voorgerecht uit Koken voor twee:

Allgäuer kaassoep

Ingrediënten:
bloem, boter, kruidensmeltkaas, margarine, nootmuskaat, peper, verse peterselie, vleesbouillon, witbrood en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit  - Koken voor twee

Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:

Kip fritto di pollo

Ingrediënten:
bloem, citroen, ei, frituurolie, kip, melk, olie, paneermeel, parmezaanse kaas, verse peterselie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
gevogelte / frituur
Een recept uit  - Koken voor twee

Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:

Kalfsfiletschotel

Ingrediënten:
bouillon, braadboter, camembert, cantharel, citroensap, kalfsfilet, paprikapoeder, peper en zout

Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit  - Koken voor twee

Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:

Bollito misto voor twee

Ingrediënten:
kippenbout, knolselderij, laurierblad, mergpijp, prei, rundvlees, soepbeen, ui, water, witte peper, wortel en zout

Keuken:
Europees / Italiaans
Soort:
vlees / soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit  - Koken voor twee

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Koken voor twee:

Boerenontbijt

Ingrediënten:
aardappel, boter, ei, ham, melk, paprikapoeder, peper, spek, verse bieslook, worst en zout

Soort:
vlees / ei/omelet/frittata
Toon alle 90 recepten in dit boek