Diner / bijgerecht / avondmaal uit Kook met Jamie:
Gesmoorde witte kool met doorregen rookspek en tijm
- Ingrediënten:
- boter, bouillon, doorregen rookspek, extra vierge olijfolie, tijm, witte kool, zeezout en zwarte peper
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, crème fraîche, droge witte wijn, groente, kaas, knoflook, kool, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rijst, rode paprika, tijm, tomatenpuree, ui, water, wijn, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / avondmaal uit Kook met Jamie:
Recept van Francesca Kookt!:
Recept van I love food & wine:
Bijgerecht uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit Tajine:
Diner / lunch uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Bijgerecht / basisrecept uit Rijst en risotto:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Elke dag lekker eten:
Recept uit Jong a/d kook:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis in de keuken:
Recept uit Culinaria Frankrijk:
Diner / voorgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Recept uit Melk & dadels:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Bijgerecht uit Van piepers tot pasta:
Diner / lunch / voorgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas: