Recept uit De Urban Cook:
In Witte Wijn, Room & Tijm Gesmoorde Kip
- Ingrediënten:
- bloem, boter, cayennepeper, kippenpoten, knoflook, olijfolie, room, sjalot, tijm, witte wijn, wortel, zeezout en zwarte peper
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bloem, boter, citroensap, droge witte wijn, ei, kippenbouillon, knoflook, kruiden, laurier, melk, nootmuskaat, olie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, room, rozemarijn, sjalot, ui, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / lunch / bijgerecht / avondmaal uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / buffet / avondmaal uit Kook met Jamie:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Bijgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Buffet / avondmaal uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / lunch / bijgerecht / avondmaal uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Lunch / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 3 - Salades:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Veg!:
Amuse / diner / voorgerecht uit Tomaten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Recept uit Het Franse bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Spaanse keuken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het insectenkookboek: