Hertenbout in een saus van wijnazijn - poêlée minute de cerf au vinaigre de Reims infusée au genièvre

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 65 in Culinaria Frankrijk .

Keuken:
Frans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
wild

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Hertenbout, rosé gebraden, met walnootsalsa en aardappel-pompoentaartjes

Een recept uit delicious. magazine - 2015-13

Szarvasgulyás - Hertengoulash

Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Hertenragout met veenbessen en zwarte bessen

Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Gems in rode wijn - camoscio al vino rosso

Een recept uit  - De Zilveren Lepel