Recept uit Het Franse bakboek:
Brioche au sucre et aux écorces d’orange
- Ingrediënten:
- boter, briochedeeg, eieren, oranjebloesemwater, parelsuiker, poedersuiker, sinaasappelschil en tafelzout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gebak/koek/taart/pudding
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
We hebben 89 recepten uit dit boek geindexeerd.
Wij maken jouw kookboeken, zoals Het Franse bakboek, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Ook zo dol op al die heerlijke dingen die je bij een Franse patisserie koopt? Meesterpatissier en Fransman Jean Michel Raynaud schreef een inspirerend en helder bakboek, waarmee je thuis het lekkerste Franse gebak maakt.
Het Franse bakboek bevat 95 verrukkelijke recepten voor zoet en hartig gebak: koekjes, cake, zoete en hartige taart, bladerdeeggebak, croissants, brood, jam en zelfs zoet beleg. Het boek staat vol handige professionele tips en praktische suggesties. Stap-voor-stapfoto’s helpen je bij het maken van deeg voor zandgebak, soezen, bladerdeeggebak, brioche, brood en croissants.
Jean Michel deelt in dit zeer complete bakboek niet alleen zijn enorme kennis met je, maar ook herinneringen aan zijn jeugd op het Franse platteland en zijn opleiding tot patissier in Marseille. Een fascinerend kijkje in de Franse traditie en cultuur.
Jean Michel Raynaud is hoofdpatissier bij La Renaissance Pâtisserie en Baroque Bistro in Sydney, Australië. Geboren in Frankrijk begon hij zijn carrière onder de hoede van meesterpatissier Robert Schicchi in Marseille; op zijn twintigste was hij al chef. Jean Michel is regelmatig te gast in tv-programma’s, schrijft voor culinaire bladen en leverde bijdragen aan diverse kookboeken.
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.
Een greep uit de 89 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Recept uit Het Franse bakboek:
Recept uit Het Franse bakboek:
Recept uit Het Franse bakboek:
Recept uit Het Franse bakboek:
Recept uit Het Franse bakboek:
Recept uit Het Franse bakboek:
Recept uit Het Franse bakboek:
Recept uit Het Franse bakboek:
Recept uit Het Franse bakboek:
Recept uit Het Franse bakboek:
Recept uit Het Franse bakboek:
Recept uit Het Franse bakboek:
Recept uit Het Franse bakboek:
Recept uit Het Franse bakboek:
Recept uit Het Franse bakboek:
Recept uit Het Franse bakboek:
Recept uit Het Franse bakboek:
Recept uit Het Franse bakboek:
Recept uit Het Franse bakboek:
Recept uit Het Franse bakboek: