Gâteaux de riz au caramel et à la fleur d’oranger

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 72 in Het Franse bakboek .

Keuken:
Frans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Torta di riso - Rijstevlaai

Een recept uit Jeni Wright - Italiaanse patisserie

Rijst

Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Sicily

Ganeffe alla zafferano - Runderbouillon met kaas en saffraanrijst ballen

Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Sicily

Arancini di carne - Rijstballen met vlees en erwtjes

Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Sicily