Jean Michel Raynaud

We hebben één boek van Jean Michel Raynaud waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Jean Michel Raynaud? Registreren is gratis!

Boeken van Jean Michel Raynaud

Recepten van Jean Michel Raynaud

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Jean Michel Raynaud - Het Franse bakboek

Recept uit Het Franse bakboek:

Muffins caramel-banane

Ingrediënten:
abrikozenjam, bakpoeder, bananen, bloem, citroen, eieren, g boter, kristalsuiker, plantaardige olie, rum, tafelzout en volle melk

Keuken:
Frans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding
Een recept uit Jean Michel Raynaud - Het Franse bakboek

Recept uit Het Franse bakboek:

Pain perdu

Ingrediënten:
briochedeeg, kristalsuiker, vanillestokjes en volle melk

Keuken:
Frans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding
Een recept uit Jean Michel Raynaud - Het Franse bakboek

Recept uit Het Franse bakboek:

Pains aux raisins

Ingrediënten:
briochedeeg, custard, eieren, rozijnen, rum, slagroom, tafelzout en vanillestokjes

Keuken:
Frans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding
Een recept uit Jean Michel Raynaud - Het Franse bakboek

Recept uit Het Franse bakboek:

Conversation aux oranges épicées

Ingrediënten:
amandelcrème, bladerdeeg, chinees vijfkruidenpoeder, citroensap, eiwit, kristalsuiker, oranjebloesemwater, poedersuiker, sinaasappels en tafelzout

Keuken:
Frans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding
Een recept uit Jean Michel Raynaud - Het Franse bakboek

Recept uit Het Franse bakboek:

Madeleines

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, citroenschil, eieren, g boter, kristalsuiker en plantaardige olie

Keuken:
Frans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding
Een recept uit Jean Michel Raynaud - Het Franse bakboek

Recept uit Het Franse bakboek:

Florentines

Ingrediënten:
amandelmeel, amandelschaafsel, bloem, g boter, gehakt, g honing, kersen, kristalsuiker, pure chocola, sinaasappelschil en slagroom

Keuken:
Frans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding
Een recept uit Jean Michel Raynaud - Het Franse bakboek

Recept uit Het Franse bakboek:

Fougasse au sucre

Ingrediënten:
g bloem, g boter, gedroogde gist, kristalsuiker, ml koud water, olijfolie, slagroom en tafelzout

Keuken:
Frans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding
Een recept uit Jean Michel Raynaud - Het Franse bakboek

Recept uit Het Franse bakboek:

Diplomate

Ingrediënten:
abrikozenjam, brioches, croissants, eieren, g boter, gele rozijnen, kristalsuiker, vanillestokjes en volle melk

Keuken:
Frans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding
Een recept uit Jean Michel Raynaud - Het Franse bakboek

Recept uit Het Franse bakboek:

Tarte gratinée

Ingrediënten:
aardappels, bintje, bladerdeeg, eieren, gemalen zwarte peper, gruyère, nootmuskaat, slagroom en tafelzout

Keuken:
Frans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding
Alle recepten van Jean Michel Raynaud