Bijgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:
Erwten met basilicum
- Ingrediënten:
- basilicum, dillezaad, garum, gedroogde erwten, groente, karwijzaad, komijnzaad, korianderzaad, lavas, peper, prei en witte wijn
- Keuken:
- Romeins
- Soort:
- groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, boter, bouillon, chocolade, citroen, droge witte wijn, groente, knoflook, kruiden, laurier, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, tijm, tomaat, ui, water, wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Basisrecept uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / lunch / voorgerecht uit Thuis in de keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis in de keuken:
Recept uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / voorgerecht uit Made in Italy:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Picknick / buffet / bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Varkensvlees:
Diner / voorgerecht uit Varkensvlees:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten: