Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Kalfslever met beignet van bloedworst en appel
- Ingrediënten:
- appel, bier, bloedworst, bloem, boter, droge witte wijn, ei, kalfsfond, kalfslever, olie, salie, sjalot en zelfrijzend bakmeel
- Soort:
- kalfsvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bleekselderij, boter, brood, citroen, citroensap, courgette, eidooier, fruit, kalfsvlees, knoflook, kruiden, olie, paprika, peper, peterselie, sjalot, tijm, ui, vlees, water, zout, zout en peper, zuivel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Lunch / buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Crumbles en gratins:
Diner / buffet / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Recept uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Recept van Jeroen en Wendy's lekkernijenblog:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Recept uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Solo Food:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit A propos bistro:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / hoofdgerecht uit De herenkookclub:
Recept uit de snelle keuken:
Recept uit Solo Food:
Lunch / buffet / lunchgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / voorgerecht / basisrecept uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Recept uit Solo Food: