Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Gepaneerde kalfslever
- Ingrediënten:
- ei, kalfslever, knoflook, paneermeel, verse peterselie, zonnebloemolie en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- vlees / frituur
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, bouillon, citroensap, ei, kalfsvlees, olijfolie, paprikapoeder, peper, peterselie, rode paprika, sjalot, tijm, tomaat, ui, vet, vlees, water, wortel, zeezout, zonnebloemolie, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:
Diner / hoofdgerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Diner / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / voorgerecht / lichte maaltijd / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Casa Moro:
Recept uit De worst story:
Diner / voorgerecht uit Moro Londen:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Picknick / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spaans kookboek:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / voorgerecht uit Moro:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / buffet / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Recept uit Melk & dadels:
Recept uit Koude keuken:
Recept uit Melk & dadels:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen: