Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Kalfslapjes met kaneel en tijm
- Ingrediënten:
- boter, kalfslapjes, kaneel, knoflook, tijm en vleesfond
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- stoofgerecht / vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bleekselderij, bloem, cayennepeper, citroen, citroensap, groentebouillon, kaneelstokje, kastanjechampignons, kippenbouillon, kruidnagel, laurier, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, rode wijn, room, rozemarijn, sjalot, slagroom, ui, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Bijgerecht uit Plenty more:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Recept van Food & Friends:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie in 30 minuten:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Morito:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:
Diner / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Recept uit Jamie's dinners:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wild:
Diner / hoofdgerecht uit Brindisa:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Down to earth: