We hebben 37 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Hapjes , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Hapjes
Een greep uit de 37 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: bier, boter, casinobrood, cayennepeper, cheddar, dijonmosterd, ei, gruyère, peper, verse peterselie en zout
Keuken: Brits
Soort: barbecue/grill / brood en broodgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: casinobrood, citroen, knoflook, limoen, mulfilet, olijfolie, roze peperkorrels, tapenade en verse dille
Keuken: Mediterraans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / brood en broodgerecht / vis
Ingrediënten: meloen en parmaham
Keuken: Mediterraans / Italiaans
Soort: varkensvlees
Ingrediënten: arachideolie, bloem, bloemige aardappel, boter, broodkruim, ei, eierdooier, frituurolie, gerookte forel, gerookte schelvis, gerookte zalm, irene aardappel, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, peper, slagroom en zout
Keuken: Europees
Soort: frituur / vis
Ingrediënten: avocado, citroensap, garnalen, gerookte zalm, rode kaviaar en verse dille
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / vis
Ingrediënten: dijonmosterd, olijfolie, peper, rodewijnazijn, verse basilicum, verse bieslook, verse dragon, verse gemengde kruiden, verse peterselie en zout
Keuken: Europees
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: citroensap, dijonmosterd, limoensap, mayonaise, mierikswortelsaus, parmezaanse kaas, selderijzout, worcestersaus en zure room
Keuken: Europees
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: bloem, boekweitmeel, boter, droge gist, ei, gist, imitatiekaviaar, kaviaar, melk, suiker, verse dille, verse kervel, zout en zure room
Keuken: Russisch
Soort: pannenkoeken en flensjes / vis
Ingrediënten: boter, citroensap, gerookte makreel, gerookte zalm, limoensap, makreel, peper, verse bieslook, yoghurt, zalmfilet en zout
Keuken: Frans
Soort: vis / paté/terrine
Ingrediënten: gele paprika, gemberwortel, kipfilet, kippenbouillon, knoflook, lente-ui, maïzena, peper, rode paprika, sesamolie, sojasaus en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: barbecue/grill / gevogelte
Ingrediënten: anijspoeder, arachideolie, bruine suiker, citroengras, citroensap, gember, gemberwortel, honing, knoflook, kokosmelk, komijnpoeder, korianderpoeder, kurkuma, lichte sojasaus, pindakaas, runderbiefstuk, runderlende, sjalot, sojasaus, tabasco en water
Keuken: Aziatisch / Zuid-Oostazië
Soort: barbecue/grill / rundvlees
Ingrediënten: blauwschimmelkaas, borrelworstjes, boter, port, roquefort, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, walnoten, witlof en zout
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch / kaas
Ingrediënten: bloem, citroensap, gerookte zalm, mierikswortelsaus, roomkaas, sesamolie, verse bieslook, verse tuinkruiden en water
Keuken: Nederlands
Soort: pannenkoeken en flensjes / vis
Ingrediënten: limoensap, limoenschil, mayonaise, versgemalen zwarte peper, yoghurt en zout
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: citroensap, honing, knoflook, kokosmelk, lichte sojasaus, pindakaas, tabasco en water
Keuken: Aziatisch / Zuid-Oostazië
Soort: warme sauzen / vegetarisch
Ingrediënten: cognac, crème fraîche, gemalen kaneel, gemalen kruidnagel, kippenlever, knoflook, laurierblad, nootmuskaat, boter, port, room, sjalot, verse tijm, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Frans
Soort: gevogelte / paté/terrine
Ingrediënten: champignon, citroensap, knoflook, roomkaas, verse bieslook, verse gemengde kruiden, verse kervel, verse peterselie, verse tijm, versgemalen zwarte peper en zout
Keuken: Europees
Soort: vegetarisch / paddenstoelen
Ingrediënten: artisjokhart, courgette, diepvriesbladerdeeg, ei, gele paprika, mozzarella, pizzakruiden, rode paprika en tomaat
Keuken: Italiaans
Soort: pizza / vegetarisch
Ingrediënten: babymaiskolf, bleekselderij, broccoli, citroensap, dijonmosterd, gele paprika, kerstomaat, komkommer, limoensap, mayonaise, mierikswortelsaus, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, rode paprika, rodewijnazijn, selderijzout, sugar snaps, verse basilicum, verse bieslook, verse dragon, verse gemengde kruiden, verse peterselie, worcestersaus, zout en zure room
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: eiwit, frituurolie, garnalen, gemberwortel, knoflook, maïzena, olie, sesamzaad, suiker, verse koriander en zout
Soort: schaal- en schelpdieren / frituur
Toon alle 37 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783829006255
ISBN10
382900625X