Mul met tapenade op toast

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 59 in Hapjes .

Keuken:
Mediterraans
Gang:
borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / brood en broodgerecht / vis
Bereidingstijd:
20 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Aalkebabs - spiedini d'anguilla

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Knapperige tongschar met garnalenpaté en komkommer

Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Friseesla met gegrilde geitenkaas

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Makreeltartaar met bieslook en yoghurt

Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel