Aalkebabs - spiedini d'anguilla

Je vindt dit recept op pagina 787 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Bereidingstijd:
50 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Vis gestoofd in rode bourgogne

Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Mixed grill van garnalen, paling en sardines

Een recept uit J. Steingarten - De man die alles at

Kip uit de oven met tomaten en olijven

Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2

Aalkebabs

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel