Kalfslapjes met kaneel en tijm

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 21 in Twaalf maanden lekker eten .

Keuken:
Hollands
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
stoofgerecht / vlees
Bereidingstijd:
105 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Foto’s kookworkshop Apulië, Italië

Een recept uit Ursula Strik

Saltimbocca alla romana

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Kalfsvlees, gevuld

Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Pasta met peperolie en gegrilde kalfslapjes

delicious. magazine - 2007-06