Jamie Oliver, Chris Terry, David Loftus en Marton Deuchars - Jamie's dinners

Jamie's dinners

Een boek van Jamie Oliver, Chris Terry, David Loftus en Marton Deuchars

We hebben 146 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Jamie’s dinners, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Eerst was hij de helpende hand in duizenden keukens, daarna hielp hij kansarme jongeren aan een nieuwe toekomst. Nu heeft hij zijn eigen gezin aan tafel, en daarmee alle gezinnen van het land. it’s dinnertime!
Twee jaar wachten wordt eindelijk beloond, en hoe… Jamie Oliver komt met Jamie’s dinners terug met een toptitel boordevol heerlijke gerechten, die zoals altijd makkelijk en steeds weer verrassend zijn. Geïnspireerd door het dagelijkse familiediner ging Jamie op zoek naar eenvoudig te maken, betaalbare en gezonde gerechten. Dat leidde tot een grote verzameling heerlijke recepten uitgegeven in het Naked Chef-formaat, makkelijk in gebruik en onmisbaar in iedere keuken!
In november 2004 opent Jamie Oliver zijn restaurant Fifteen in Amsterdam. Alle gebeurtenissen omtrent het restaurant worden in het najaar van 2004 uitgezonden op Net 5.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Jamie's dinners

Een greep uit de 146 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Jamie Oliver, Chris Terry, David Loftus en Marton Deuchars - Jamie's dinners

Hoofdgerecht uit Jamie's dinners:

Zalm en couscous

Ingrediënten:
aspergepunten, citroen, courgette, couscous, creme fraiche, koriander, rode chilipeper, tomaat en zalmfilet

Soort:
couscous/bulgur/quinoa
Een recept uit Jamie Oliver, Chris Terry, David Loftus en Marton Deuchars - Jamie's dinners

Recept uit Jamie's dinners:

Omega 3 en couscous

Ingrediënten:
ansjovis, citroen, couscous, laurier, munt, rode chilipeper, rode poon, rode ui, sardines, tomaat, venkel, venkelzaad en yoghurt

Een recept uit Jamie Oliver, Chris Terry, David Loftus en Marton Deuchars - Jamie's dinners

Hoofdgerecht uit Jamie's dinners:

Stoofpot van Andy de gasfitter

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, gemalen komijn, gerookt paprikapoeder, kikkererwten, koriander, rode ui, rozemarijn, sinaasappel, stoofvlees, tomaat in blik, wortel en yoghurt

Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Jamie Oliver, Chris Terry, David Loftus en Marton Deuchars - Jamie's dinners

Hoofdgerecht uit Jamie's dinners:

Gepocheerde lentekip

Ingrediënten:
creme fraiche, doperwten, kip, laurier, mierikswortel, nieuwe aardappelen, peterselie, raapjes, radijs, selderijblaadjes, snijbiet, spinazie, tuinbonen, venkel en wortel

Een recept uit Jamie Oliver, Chris Terry, David Loftus en Marton Deuchars - Jamie's dinners

Recept uit Jamie's dinners:

Tomaten, macaroni, kaas

Ingrediënten:
ansjovis, basilicum, broodkruim, knoflook, koffieroom, macaroni, mozzarella, nootmuskaat, parmezaanse kaas, rode wijnazijn, tijm en tomaat

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Toon alle 146 recepten in dit boek