Jamie Oliver, Marton Deuchars, David Loftus en Chris Terry - Jamie's dinners

Jamie's dinners

Een boek van Jamie Oliver, Marton Deuchars, David Loftus en Chris Terry

We hebben 146 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken online doorzoekbaar. Zodat jouw kookboeken niet langer hoeven te verstoffen omdat ze zo lastig doorzoekbaar zijn. Leer er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij bezit.

Eerst was hij de helpende hand in duizenden keukens, daarna hielp hij kansarme jongeren aan een nieuwe toekomst. Nu heeft hij zijn eigen gezin aan tafel, en daarmee alle gezinnen van het land. it's dinnertime!
Twee jaar wachten wordt eindelijk beloond, en hoe... Jamie Oliver komt met Jamie's dinners terug met een toptitel boordevol heerlijke gerechten, die zoals altijd makkelijk en steeds weer verrassend zijn. Geïnspireerd door het dagelijkse familiediner ging Jamie op zoek naar eenvoudig te maken, betaalbare en gezonde gerechten. Dat leidde tot een grote verzameling heerlijke recepten uitgegeven in het Naked Chef-formaat, makkelijk in gebruik en onmisbaar in iedere keuken!
In november 2004 opent Jamie Oliver zijn restaurant Fifteen in Amsterdam. Alle gebeurtenissen omtrent het restaurant worden in het najaar van 2004 uitgezonden op Net 5.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Jamie's dinners

Een greep uit de 146 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Jamie Oliver, Marton Deuchars, David Loftus en Chris Terry - Jamie's dinners

Recept uit Jamie's dinners:

Pasta bianco

Ingrediënten:
boter, knoflook, parmezaanse kaas en tagliatelle

Keuken:
Italiaans

Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jamie Oliver, Marton Deuchars, David Loftus en Chris Terry - Jamie's dinners

Nagerecht uit Jamie's dinners:

Toffee-appeltaart

Ingrediënten:
appel, bloem, boter, citroen, dulche de leche, ei, gecondenseerde melk, melk, poedersuiker en vanillestokje

Een recept uit Jamie Oliver, Marton Deuchars, David Loftus en Chris Terry - Jamie's dinners

Hoofdgerecht uit Jamie's dinners:

Zalm en couscous

Ingrediënten:
aspergepunten, citroen, courgette, couscous, creme fraiche, koriander, rode chilipeper, tomaat en zalmfilet

Soort:
couscous/bulgur/quinoa
Toon alle 146 recepten in dit boek