Wild
het beste scharrelvlees komt van de jager
We hebben 46 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Wild , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Na hun boek ‘De Oosterscheldekreeft’ begeven auteur Ronald Timmermans en fotograaf Remko Kraaijeveld zich in op het terrein van de jacht en het wild.Het hele jaar door is wild verkrijgbaar, vanuit het veld en op het bord. ‘Wild’ gaat over pure smaak en waarom wild het waard is om gegeten te worden. Uiteraard verdient het een respectvolle behandeling en een zorgvuldige bereiding. In dit boek ligt jarenlange kennis, vergaard door chefs, jagers en poeliers, besloten en krijg je antwoord op alle vragen. Lees, kook en laat je verwonderen.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Wild
Een greep uit de 46 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: gember, gin, kaneelstokje, kruidnagel, sleedoornbessen, steranijs, suiker en vanillestokje
Soort: drank (alcoholisch)
Ingrediënten: mosterd, peper, room, wildjus, witte wijn en zout
Soort: saus/dressing/jus / wild
Ingrediënten: aardappel, bloem, bloemendaalse kool, boter, briochebrood, buikspek, calvados, crème fraîche, eau de vie, ei, gemberpoeder, hazenbloed, hazenbout, hazenvlees, jenever, kaneel, karkas van haas, knoflook, kruidnagel, laurier, majoraan, nitrietzout, olijfolie, peterselie, rode peperkorrels, roggemeel, room, boter, tijm, ui, varkensdarm, wildfond, witte peper, witte wijn, zout en zwarte peper
Soort: wild
Ingrediënten: boter, fazant, olijfolie, peper en zout
Soort: wild / gevogelte
Ingrediënten: ganzenbout, ganzenvet, jeneverbes, knoflook, laurier, rozemarijn, tijm, witte peperkorrels, witte wijn en zeezout
Soort: stoofgerecht / wild / gevogelte / paté/terrine
Ingrediënten: boter, citroensap, droge witte wijn, erwten, granaatappelpitten, jonge duif, peper, peterselie, room, sjalot en zout
Soort: wild / gevogelte
Ingrediënten: boter, cognac, demi-glace, fazant, ganzenlever, laurier, paddestoelen, peper, peterselie, rode wijn, sjalot, tijm, truffel, truffelolie, ui, wortel en zout
Soort: stoofgerecht / wild / gevogelte
Ingrediënten: boter, cantharel, casinobrood, citroensap, cognac, eendenlever, eierdooier, ganzenlever, houtsnip, mosterd, peper, room, wildbouillon en zout
Soort: wild / gevogelte
Ingrediënten: citroensap, ketjap manis, knoflook, suiker, ui, wild, zonnebloemolie en zout
Soort: barbecue/grill / wild
Ingrediënten: boter, cayennepeper, demi-glace, sjalot, witte wijn en worcestersaus
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: aardappel, appelmoes, boter, jong duinkonijn, laurier, olijfolie, peper en zout
Soort: stoofgerecht / wild
Ingrediënten: boter, knoflook, kotelet van wild zwijn, paddestoelen, peper, rozemarijn, salie, spek, tijm, ui en zout
Soort: wild
Ingrediënten: boter, cantharel, duinkonijn, knoflook, laurier, peper, port, room, sjalot, tijm, wildglace, witte wijn, zaanse mosterd en zout
Soort: wild
Ingrediënten: jonge duif, olijfolie, peper, roomboter en zeezout
Soort: wild / gevogelte
Ingrediënten: armagnac, calvados, citroen, cognac, eendenborst, ei, fazant, ganzenfilet, ganzenvet, jeneverbes, kalfsgehakt, kippenlever, knoflook, laurier, ontbijtspek, peper, rode peperkorrels, rode wijn, room, rozemarijn, salie, spek, speklappen, tijm, wildfond, zout en zwarte peperkorrels
Soort: wild / gevogelte / paté/terrine
Ingrediënten: djinten, droge sherry, honing, ketoembar, knoflook, peper, sjalot, sojasaus en zout
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: balsamicoazijn, boter, bruine roux, bruine suiker, citroensap, gevogelteglace, honing, mosterd, peper, rode wijn, sjalot, tijm, water, wijnazijn, wildglace en zout
Soort: saus/dressing/jus / wild
Ingrediënten: bessen, bloemendaalse kool, boter, gember, groene kruiden, kaneel, patrijs, peper, peperkorrels, roze peperkorrels, sinaasappelsap, spek, suiker en zout
Soort: wild / gevogelte
Ingrediënten: aardappel, boter, jeneverbes, knoflook, marjolein, melk, morielje, nootmuskaat, olijfolie, peper, reerug, room, tijm en zout
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / wild
Ingrediënten: boter, citroensap, fazanthen, olijfolie, paprikapoeder, peper, port, slagroom en zout
Soort: wild / gevogelte
Toon alle 46 recepten in dit boek