Wild
het beste scharrelvlees komt van de jager
We hebben 46 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Wild , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Na hun boek ‘De Oosterscheldekreeft’ begeven auteur Ronald Timmermans en fotograaf Remko Kraaijeveld zich in op het terrein van de jacht en het wild.Het hele jaar door is wild verkrijgbaar, vanuit het veld en op het bord. ‘Wild’ gaat over pure smaak en waarom wild het waard is om gegeten te worden. Uiteraard verdient het een respectvolle behandeling en een zorgvuldige bereiding. In dit boek ligt jarenlange kennis, vergaard door chefs, jagers en poeliers, besloten en krijg je antwoord op alle vragen. Lees, kook en laat je verwonderen.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Wild
Een greep uit de 46 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: balsamicoazijn, boter, cranberries, eendenborst, goudreinet, jeneverbes, koekkruiden, lichtbruine suiker, peper, rode kool, rode ui, rode wijn, sinaasappelsap en zout
Soort: wild / gevogelte
Ingrediënten: karkas van duif, karkas van gevogelte, knoflook, knolselderij, korianderzaad, laurier, noilly prat, olijfolie, peper, prei, rozemarijn, tijm, ui, water, winterwortel en zout
Soort: soep/bouillon / wild / gevogelte
Ingrediënten: boter, cantharel, duinkonijn, knoflook, laurier, peper, port, room, sjalot, tijm, wildglace, witte wijn, zaanse mosterd en zout
Soort: wild
Ingrediënten: boter, citroensap, eendenjus, eendenvet, jonge raapjes, karkas van eend, knoflook, knolselderij, knolselderijpuree, limoensap, madeira, melk, moerasspirea, moerasspirea-azijn, pistachenoten, port, prei, rode wijn, rozemarijn, smient, tijm, wortel en zout
Soort: wild / gevogelte
Ingrediënten: bruin bier, duinkonijn, gevogeltebouillon, honing, jeneverbes, laurier, paarswitte pruim, peper, rode pruim, rode wijnazijn, roomboter, rozemarijn, sjalot, tijm, zonnebloemolie en zout
Soort: stoofgerecht / wild
Ingrediënten: gember, gin, kaneelstokje, kruidnagel, sleedoornbessen, steranijs, suiker en vanillestokje
Soort: drank (alcoholisch)
Ingrediënten: jonge duif, olijfolie, peper, roomboter en zeezout
Soort: wild / gevogelte
Ingrediënten: balsamicoazijn, boter, bruine roux, bruine suiker, citroensap, gevogelteglace, honing, mosterd, peper, rode wijn, sjalot, tijm, water, wijnazijn, wildglace en zout
Soort: saus/dressing/jus / wild
Ingrediënten: aardappel, belegen kaas, bloem, boter, cheddar, lamsgehakt, melk, olijfolie, peper, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, rundergehakt, tijm, tomatenpuree, ui, wijnazijn, worcestersaus, wortel en zout
Soort: vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Ingrediënten: armagnac, calvados, citroen, cognac, eendenborst, ei, fazant, ganzenfilet, ganzenvet, jeneverbes, kalfsgehakt, kippenlever, knoflook, laurier, ontbijtspek, peper, rode peperkorrels, rode wijn, room, rozemarijn, salie, spek, speklappen, tijm, wildfond, zout en zwarte peperkorrels
Soort: wild / gevogelte / paté/terrine
Ingrediënten: boekweitmeel, boter, paddestoelen, peper, rietsuiker, rozijnen, spekblokjes, water, wilde bramen, wildfond, wildkruiden, wild zwijnsvlees en zout
Soort: wild
Ingrediënten: djinten, droge sherry, honing, ketoembar, knoflook, peper, sjalot, sojasaus en zout
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: aardappelmeel, boter, madeira en wildfond
Soort: saus/dressing/jus / wild
Ingrediënten: boter, champignon, demi-glace, dragon, droge witte wijn, kervel, olie, peper, peterselie, sjalot, tomaat en zout
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: boter, citroensap, droge witte wijn, erwten, granaatappelpitten, jonge duif, peper, peterselie, room, sjalot en zout
Soort: wild / gevogelte
Ingrediënten: boter, fazant, olijfolie, peper en zout
Soort: wild / gevogelte
Ingrediënten: boter, cognac, demi-glace, fazant, ganzenlever, laurier, paddestoelen, peper, peterselie, rode wijn, sjalot, tijm, truffel, truffelolie, ui, wortel en zout
Soort: stoofgerecht / wild / gevogelte
Ingrediënten: boter, hertenrug, marinade voor rood wild, olijfolie, peper en zout
Soort: wild
Ingrediënten: bloem, boter, ganzenbout, gevogeltebouillon, kruidnagel, laurier, nootmuskaat, peper, rode wijnazijn, ui en zout
Soort: stoofgerecht / wild / gevogelte
Ingrediënten: bloem, boter, damhert, edelhert, marinade voor rood wild, peper, ree, tomatenpuree en zout
Soort: stoofgerecht / wild
Toon alle 46 recepten in dit boek