Gebakken kreeftenstaarten met Provençaalse stoofgroenten en karamelcidercrème

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 178 in Koken voor elke dag .

Soort:
schaal- en schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Ali Nazik Kebab - Lams- of chucksteak kebab

Een recept uit Hande Bozdogan en Lale Apa - Istanbul Contemporary Cuisine

Sfurmatu d'anilletti 'o furnu - Pasta-ovenschotel met vleessaus en kaas

Een recept uit  - Meelspyzen en peulvruchten

Süsser Auberginen-Strudel / Zoete auberginestrudel

Een recept uit Eckart Witzigmann - Kochen für zwei

(Hünkârbegendi) Auberginepuree

Een recept uit Hande Bozdogan en Lale Apa - Istanbul Contemporary Cuisine