Geroosterde kreeftenstaart met Provencaalse stoofgroenten en een cidercrème

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 133 in Retour Japan .

Keuken:
Japans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Sfurmatu d'anilletti 'o furnu - Pasta-ovenschotel met vleessaus en kaas

Een recept uit  - Meelspyzen en peulvruchten

(Hünkârbegendi) Auberginepuree

Een recept uit Hande Bozdogan en Lale Apa - Istanbul Contemporary Cuisine

Süsser Auberginen-Strudel / Zoete auberginestrudel

Een recept uit Eckart Witzigmann - Kochen für zwei

Ali Nazik Kebab - Lams- of chucksteak kebab

Een recept uit Hande Bozdogan en Lale Apa - Istanbul Contemporary Cuisine