Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Prei in rode wijn
- Ingrediënten:
- blanke bouillon, boter, groente, merg, peper, prei, rode bordeauxwijn, suiker en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, knoflook, knolselderij, kruidnagel, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, prei, rozemarijn, runderbouillon, rundergehakt, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit De pastabijbel:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Bijgerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Home made:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:
Lunch / avondmaal uit Spuntino:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Lunch / avondmaal uit Uit de oven van Van Boven: