Boeuf à la Bourguignon - Runderstoofpot met rode wijn, spek, ui en champignons

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 401 in De kunst van het koken .

Keuken:
Frans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
rundvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

La Jota - Soep met bonen en zuurkool

Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Mancakes

Een recept uit

Húsvéti tűzdelt sült - Gelardeerde lamsbout

Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Lever & bacon

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie in 30 minuten