Daube de boeuf, estoufade de boeuf, terrine de boeuf - Rundvlees met wijn en groenten uit de kasserol

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 405 in De kunst van het koken .

Keuken:
Frans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
rundvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Karbonade met sublieme champignonsaus

Een recept uit Mimi Eelman en T. Pelgrom - Tough Cookie

Struisvogelfilet met peperroomsaus

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Kwartel met gebakken wortelen en hazelnotensaus

Een recept uit Pascale Naessens - Puur genieten 2

Kip met port

Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier