Recept uit Koken voor elke dag:
Gestoofde wortelen
- Ingrediënten:
- laurier, marjolein, peper, peterselie, rozemarijn, suiker, tijm, ui, vetstof, wortelen en zout
- Soort:
- groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, knoflook, knolselderij, kruiden, kruidnagel, laurier, olie, olijfolie, peterselie, prei, rode wijn, sjalot, specerijen, tomaat, tomatenpuree, ui, vet, water, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Lekkere recepten van het land:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Recept uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Het grote vegetarische kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Traktatie uit Rijksmuseum kookboek:
Recept uit Kochen für zwei:
Snack of tussendoortje uit Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Basisrecept uit Jamie, de basis van het koken: