Winiefred van Killegem, Hans Meus en Bram de Wijngaert - Knollen, bollen en wortels van bij ons

Knollen, bollen en wortels van bij ons

Een boek van Winiefred van Killegem, Hans Meus en Bram de Wijngaert

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Knollen, bollen en wortels van bij ons, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Groenten en kruiden liggen aan de basis van elke gezonde maaltijd. Ze bezorgen je de broodnodige vitaminen om de dag door te komen. Je hoeft je trouwens niet te beperken tot sla en wortelen. Er zijn tientallen groenten die in je buurt worden gekweekt en waarmee je lekkere en creatieve gerechten kunt maken.
Kruidenvrouw Winiefred Van Killegem neemt je mee op ontdekkingsreis door de moestuin. Weet je nog hoe aardpeer smaakt? En in welke gerechten gebruik je pastinaak? Ontdek waarom bittere groenten goed zijn voor je hart en waarom kool vroeger het medicijn voor de armen was.
Winiefreds wijsheid wordt aangevuld met frisse recepten van Hans Meus en Bram Dewijngaert. De koks van restaurant De Gempemolen koken dagelijks met groenten van bij ons. Per groente bereiden ze drie inspirerende en originele gerechten, zoals soep van artisjok met zure room, puree van rode biet met vijgen en dadels of spruitjestaart.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken