We hebben 32 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Stadskookboek Rotterdam , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Verliefd op haar hoogbouw. Op haar schitterende rivier. Verliefd op al die leuke, onopgesmukte Rotterdammers die er wonen. En natuurlijk op al die bijzondere restaurants, eethuisjes, lunchzaken en foodfestivals die de stad tegenwoordig rijk is. Vrijwel elke week komt er wel weer eentje bij. Niet voor niks bestempelen buitenlandse media als CNN, BBC en The New York Times Rotterdam als de nieuwe internationale hotspot.In het Stadskookboek Rotterdam nemen foodjournalisten Wim de Jong en Frank van Dijl je mee hun lievelingsstad in. Ontdek in hun kielzog de buurtjes en adressen die ertoe doen. Maak kennis met de spraakmakende chefs die Rotterdam haar eigenzinnige culinaire smoel bezorgen. En leer van echte Rotterdammers koken op z’n Rotterdams. Stoer, spannend, hartstochtelijk en easy als de Rotterdammers zelf.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Stadskookboek Rotterdam
Een greep uit de 32 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: gelatine, eetbare bloemen, gedroogd pepertje, geitenkwark, gelatine, honing, kafferlimoenen, komkommer, koolzaadolie, kwark, limoenen, limoenolie, munt, room, sereh, wijn, witte wijn en zout
Ingrediënten: asem, citroengras, daun salam, djeroek poeroet, ketjap manis, laoswortel, laurier, olie, plantaardige olie, rawit, rode uien, suiker, tempeh en uien
Ingrediënten: azijn, bouillon, carnaroli-rijst, ei, grotchampignons, olie, paddenstoelen, parmezaanse kaas, room, sjalotje, water, wittewijnazijn, zomertruffel en zout
Ingrediënten: asperges, coquille, eetbare bloemen, friseesla, gort, groene asperges, hollandse garnalen, komkommer, miso, ossenworst, parelgort, peper, dille, vlees, water, zeekraal en zout
Ingrediënten: asperges, boter, citroen, droge witte wijn, gedroogde oregano, groene asperges, groentebouillon, knoflook, olie, olijfolie, pistachenootjes, risottorijst, rode peper, sjalotje, witte wijn en zachte geitenkaas
Ingrediënten: banaan, bloem, broodjes, erwten, garam masala, gemberpoeder, gembersiroop, groene linzen, groentebouillonpoeder, ijsbergsla, kokos, komijnpoeder, komkommer, koriander, kruidenmix, limoen, mayonaise, munt, olie, paneermeel, paprika, pul biber, risotto, rode paprika, rode ui, tandoorikruiden, ui, verse doperwten, wittewijnazijn, yoghurt, zonnebloemolie en zout
Ingrediënten: boter, citroen, flespompoen, ijsblokjes, peper, pompoen, salie, water en zout
Ingrediënten: appelciderazijn, bleekselderij, heldere bouillon, jeneverbessen, laurierblaadjes, lavas, madeirawijn, peperkorrels, prei, rode wijn, rozemarijn, runderbotten, runderschenkel, rozemarijn, tijm, ui, water, wortel en zout
Ingrediënten: bakmeel, basterdsuiker, bloem, boter, bruine basterdsuiker, chocolade, eieren, gecondenseerde melk, grof zeezout, melk, pure chocolade, slagroom, suiker, water, zeezout en zelfrijzend bakmeel
Ingrediënten: bessen, bieslook, bramen, citroenmelisse, citroentijm, dijonmosterd, dragon, eetbare bloemen, frambozen, frambozenazijn, sla, honing, kers, komkommerkruid, krulsla, mosterd, munt, notenolie, olijfolie, rodewijnazijn, rood fruit, roodlof, rucola, sla, koriander, veldsla, water, wilde venkel en zeezout
Ingrediënten: azijn, bieslook, blauwe kaas, bleekselderij, bospeentjes, kaviaarlinzen, kumato-tomaten, kyouno-kujyouno-negiabura, laurierblad, linzen, olijfolie, peterselie, sjalotjes, tijm, tomaten, ui, venkelworstjes, water en zout
Ingrediënten: ahornsiroop, cacao, havermout, kokos, kokosolie, pindakaas, rozijnen, vanillestokje en walnoten
Ingrediënten: alfalfa, broodje, citroen, citroensap, hummus, kikkererwten, koriander, olijfolie, pompoenpitten, ras el hanout, sambal, tahin, zoete aardappel en zonnebloempitten
Ingrediënten: amandelen, boekweit, bosuitjes, citroen, doperwten, groene asperges, groenten, komkommer, koriander, munt, rode ui, sesamolie, shiitake, sla, snijbiet, sperziebonen, tahin, tamari, veldsla, water, wortel, zeewier en zout
Ingrediënten: aubergine, basilicum, bloem, brood, broodkruim, ei, gedroogde oregano, kaas, mozzarella, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peterselie, rode peper, suiker, tomaten en tomatensaus
Ingrediënten: bonen, bouillonblokje, bruine bonen, kippenpoot, kousenband, olie, peper, pepertjes, rijst, selderij, tomaten, tomatenpuree, ui, uien, water en zoutvlees
Ingrediënten: balsamicoazijn, chilisaus, dijonmosterd, eieren, gembersiroop, kruidenmix, olie, olijfolie, prei, rietsuiker, rode uien, rundergehakt, uien, venkel, zout en zwarte peper
Ingrediënten: bosui, geitenkaas, kappertjes en rode biet
Ingrediënten: augurk, boerenkaas, eieren, hamburgerbroodjes, kerriepoeder, kropsla, olijfolie, peper, rundergehakt, sla, tomaat, tomaten, water, wittewijnazijn, witte zoete ui, yoghurt, zonnebloemolie en zout
Ingrediënten: azijn, citroen, eidooier, komkommer, kruiden, kruidenazijn, kurkuma, mayonaise, mosterd, mosterdzaad, oude kaas, radijsjes, rode peper, sojasaus, spitskool, suiker, veldsla, wasabi, wasabimayonaise, wasabipasta, water, zonnebloemolie, zout en zuurdesemboterhammen
Toon alle 32 recepten in dit boek