Wim de Jong

We hebben 6 boeken van Wim de Jong waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Wim de Jong? Registreren is gratis!

Boeken van Wim de Jong

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Wim de Jong

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Wim de Jong en Frank van Dijl - Stadskookboek Rotterdam

Recept uit Stadskookboek Rotterdam:

Kaviaarlinzen Met Venkelworst

Ingrediënten:
azijn, bieslook, blauwe kaas, bleekselderij, bospeentjes, kaviaarlinzen, kumato-tomaten, kyouno-kujyouno-negiabura, laurierblad, linzen, olijfolie, peterselie, sjalotjes, tijm, tomaten, ui, venkelworstjes, water en zout

Een recept uit Wim de Jong en Frank van Dijl - Stadskookboek Rotterdam

Recept uit Stadskookboek Rotterdam:

Stadstuin Salade

Ingrediënten:
bessen, bieslook, bramen, citroenmelisse, citroentijm, dijonmosterd, dragon, eetbare bloemen, frambozen, frambozenazijn, sla, honing, kers, komkommerkruid, krulsla, mosterd, munt, notenolie, olijfolie, rodewijnazijn, rood fruit, roodlof, rucola, sla, koriander, veldsla, water, wilde venkel en zeezout

Een recept uit Wim de Jong en Frank van Dijl - Stadskookboek Rotterdam

Recept uit Stadskookboek Rotterdam:

Meatloaf

Ingrediënten:
balsamicoazijn, chilisaus, dijonmosterd, eieren, gembersiroop, kruidenmix, olie, olijfolie, prei, rietsuiker, rode uien, rundergehakt, uien, venkel, zout en zwarte peper

Een recept uit Wim de Jong en Frank van Dijl - Stadskookboek Rotterdam

Recept uit Stadskookboek Rotterdam:

Garnalenwrap Met Zwarte Bonen Saus

Ingrediënten:
bosuitjes, garnalen, groene paprika, garnaal, ijsbergsla, lichte sojasaus, maïzena, oestersaus, olie, paprika, pijnboompitten, rode paprika, sambal, sesamolie, sesamzaadjes, sjalotjes, suiker, ui, water en zwarte bonen

Een recept uit Wim de Jong en Frank van Dijl - Stadskookboek Rotterdam

Recept uit Stadskookboek Rotterdam:

Terrine De Boudin Noir

Ingrediënten:
boter, broodkruim, buikspek, eieren, boter, oesterzwammen, olie, paddenstoelen, panko, piment, quatre épices, rood pepertje, room, rucola, ui en varkensbloed

Een recept uit Wim de Jong en Frank van Dijl - Stadskookboek Rotterdam

Recept uit Stadskookboek Rotterdam:

Black Jazz Pizza

Ingrediënten:
bloem, deeg, extra vergine olijfolie, tomaat, gist, inktvisinkt, kerstomaat, olijfolie, pepertje, pijlinktvis, pijlinktvissen, pizzadeeg, bladpeterselie, rode peper, uien, water en zout

Alle recepten van Wim de Jong