Alain Caron, Roel James en Wim de Jong - Tour d'Alain

Tour d'Alain

een culinaire reis door Frankrijk

Een boek van Alain Caron, Roel James en Wim de Jong

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Tour d’Alain, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader.

'Frankrijk is mijn bron, mijn basis, het heeft me gemaakt tot wie ik ben. Wat ik met jullie wil delen is alles waar ik mijn hart aan heb verloren. Fijne restaurants, mooie producten en bovenal de grote chefs die ik bewonder. Dit boek staat er bol van..' TOUR d'Alain

In Tour d'Alain neemt Alain Caron de lezer mee op een unieke culinaire reis door zijn geliefde Frankrijk. Hij voert ons mee naar de mensen, de plekjes en de adressen die er in la douce France écht toe doen als het gaat om kookkunst, om smaak en dus optimaal genieten. Zo groot als zijn kennis en enthousiasme is ook zijn vriendenkring in zijn voormalige vaderland. Alain kent alle grote chefs in Frankrijk persoonlijk, weet blindelings de weg naar de leukste bistro's en brasseries, de beste leveranciers van vis, vlees, groenten, specerijen, patisserie en wijnen, en de mooiste regio's die je als liefhebber van de Franse keuken kunt aandoen.

'Op reis met Alain is altijd een feest van mooie plekken en fantastische restaurants. Ultieme culitrip!' - Ron Blaauw

'Waar Alain Caron je ook mee naartoe neemt, er is altijd wel iets heerlijks te eten of te beleven. Je kunt er donder op zeggen dat ze hem kennen in elk adres van dit boek. Fantastisch dat hij zijn persoon lijke rolodex zo met iedereen wil delen.' - Edine Russel, hoofdredacteur ELLE Eten

Alain Caron is een culinair fenomeen. Een rasechte fi jnproever van Franse origine. Hij heeft als cuisinier gediend in bekende sterrenrestaurants, een hele serie kookboeken uitgebracht, praktisch iedere beroemde chef-kok op aarde geïnterviewd, kookrubrieken geschreven, gewerkt als culinair fotograaf, opgetreden als televisiekok en ga zo maar door. Alain draaft geregeld op in 'De Wereld Draait Door' en nam plaats in de jury van het kookprogramma 'Masterchef'. Waar hij komt, maakt hij iets los.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken