Alain Caron

We hebben 18 boeken van Alain Caron waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Alain Caron? Registreren is gratis!

Boeken van Alain Caron

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Alain Caron

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Alain Caron - Mijn Franse keuken

Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:

Bavette met rode ui

Ingrediënten:
arachideolie, bavettepasta, boter, fleur de sel, geklaarde boter, peper, bladpeterselie, rode ui, rode wijn en zonnebloemolie

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Alain Caron - Mijn Franse keuken

Diner / bijgerecht uit Mijn Franse keuken:

Geprakte aardappels

Ingrediënten:
extra vierge olijfolie, kruimige aardappels, peper, bladpeterselie en zout

Keuken:
Frans
Soort:
aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit Alain Caron - Mijn Franse keuken

Diner uit Mijn Franse keuken:

Persillade

Ingrediënten:
fleur de sel, knoflook, krulpeterselie en peper

Keuken:
Frans
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegetarisch
Een recept uit Alain Caron - Mijn Franse keuken

Diner / voorgerecht uit Mijn Franse keuken:

Tomaat gevuld met kleine groente

Ingrediënten:
aardappel, balsamicoazijn, basilicum, courgette, doperwten, extra vierge olijfolie, mayonaise, peper, sperziebonen, ui, vleestomaat, winterwortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Alain Caron - Mijn Franse keuken

Recept uit Mijn Franse keuken:

Bearnaisesaus

Ingrediënten:
citroensap, dragon, eidooier, geklaarde boter, peper, sjalot, water, witte wijn, witte wijnazijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Alain Caron - Mijn Franse keuken

Diner / voorgerecht uit Mijn Franse keuken:

Sint-Jakobsschelp uit de oven

Ingrediënten:
boter, citroenrasp, courgette, extra vierge olijfolie, gember, parmezaanse kaas, peper, sint-jakobsschelpen, tijm en witte ui

Keuken:
Frans
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Alain Caron - Mijn Franse keuken

Diner / voorgerecht uit Mijn Franse keuken:

Salade van gekonfijte eend

Ingrediënten:
dille, eikenbladsla, franse kwark, gekonfijte eendenbouten, mosterdvinaigrette, sjalot en sperziebonen

Keuken:
Frans
Soort:
salade / gevogelte
Een recept uit Alain Caron - Mijn Franse keuken

Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:

Rode mul antiboise

Ingrediënten:
basilicum, citroensap, kerstomaat, knoflook, olijfolie, rode mul, saffraan, sinaasappelrasp, sjalot en zwarte olijven

Keuken:
Frans
Soort:
vis
Alle recepten van Alain Caron