Alain Caron

We hebben 18 boeken van Alain Caron waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Alain Caron? Registreren is gratis!

Boeken van Alain Caron

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Alain Caron

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Alain Caron - Mijn Franse keuken

Diner / bijgerecht uit Mijn Franse keuken:

Ratjetoe

Ingrediënten:
aubergine, bouquet garni, courgette, knoflook, olijfolie, peper, rode paprika, tijm, tomaten, ui en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Alain Caron - Mijn Franse keuken

Diner / nagerecht uit Mijn Franse keuken:

Chocolademousse

Ingrediënten:
cacaopoeder, citroen, eiwit, nootmuskaat, pure chocolade, slagroom, suiker en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Alain Caron - Mijn Franse keuken

Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:

Kalfstong met gribichesaus

Ingrediënten:
bleekselderij, fleur de sel, gribichesaus, grove peper, kalfstong, knoflook, kruidnagels, laurier, peperkorrels, tijm, ui en winterwortel

Keuken:
Frans
Soort:
kalfsvlees / orgaanvlees
Een recept uit Alain Caron - Mijn Franse keuken

Recept uit Mijn Franse keuken:

Gribichesaus

Ingrediënten:
arachideolie, azijn, bieslook, cornichons, dragon, ei, kappertjes, krulpeterselie, peper, ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus / mosterd
Een recept uit Alain Caron - Mijn Franse keuken

Recept uit Mijn Franse keuken:

Mornaysaus

Ingrediënten:
blanke roux, eidooier, kaas, melk, nootmuskaat, peper en zout

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Alain Caron - Mijn Franse keuken

Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:

Kaassouflé

Ingrediënten:
bechamelsaus, bloem, boter, comté, ei, licht belegen hollandse kaas, nootmuskaat, peper en zout

Keuken:
Frans
Soort:
soufflé / vegetarisch
Een recept uit Alain Caron - Mijn Franse keuken

Recept uit Mijn Franse keuken:

Mosterdvinaigrette

Ingrediënten:
citroensap, extra vierge olijfolie, peper, scherpe mosterd, witte wijnazijn, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vinaigrette
Een recept uit Alain Caron - Mijn Franse keuken

Diner / bijgerecht uit Mijn Franse keuken:

Allerdaagse aardappelsalade

Ingrediënten:
banaansjalot, krulpeterselie, mosterdvinaigrette, peper, vastkokende aardappelen en zout

Keuken:
Frans
Soort:
aardappelgerecht / vegetarisch
Alle recepten van Alain Caron