Alain Caron

We hebben 15 boeken van Alain Caron waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Alain Caron? Registreren is gratis!

Boeken van Alain Caron

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Alain Caron

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Alain Caron - Mijn Franse keuken

Recept uit Mijn Franse keuken:

Mosterdvinaigrette

Ingrediënten:
citroensap, extra vierge olijfolie, peper, scherpe mosterd, witte wijnazijn, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vinaigrette
Een recept uit Alain Caron - Mijn Franse keuken

Recept uit Mijn Franse keuken:

Choronsaus

Ingrediënten:
citroensap, dragon, eidooier, geklaarde boter, peper, sjalot, tomatenpuree, water, witte wijn, witte wijnazijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Alain Caron - Mijn Franse keuken

Diner / nagerecht uit Mijn Franse keuken:

Chocolademousse

Ingrediënten:
cacaopoeder, citroen, eiwit, nootmuskaat, pure chocolade, slagroom, suiker en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Alain Caron - Mijn Franse keuken

Diner / voorgerecht uit Mijn Franse keuken:

Salade van kippenlevertjes

Ingrediënten:
balsamicoazijn, gedroogde abrikozen, kippenlevers, olijfolie, peper, rode ui, roodlof, witte ui en zout

Keuken:
Frans
Soort:
salade / gevogelte / orgaanvlees
Een recept uit Alain Caron - Mijn Franse keuken

Diner / bijgerecht uit Mijn Franse keuken:

Aardappelpuree

Ingrediënten:
boter, kruimige aardappel, volle melk en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch / aardappelgerecht
Een recept uit Alain Caron - Mijn Franse keuken

Amuse / diner / voorgerecht uit Mijn Franse keuken:

Klipvispuree op geroosterd brood

Ingrediënten:
boerenbrood, extra vierge olijfolie, gezouten gedroogde kabeljauw, knoflook, kruimige aardappel, melk, peper, platte peterselie, stokbrood en zout

Keuken:
Frans
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vis
Een recept uit Alain Caron - Mijn Franse keuken

Diner / nagerecht uit Mijn Franse keuken:

Sabayon

Ingrediënten:
citroensap, eidooier, suiker, water en witte wijn

Keuken:
Italiaans / Frans
Alle recepten van Alain Caron