Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Mijn Franse keuken , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Alain groeide op in Frankrijk, achter het fornuis. In Nederland leerde hij de Franse keuken nóg meer waarderen. In Mijn Franse keuken leert Alain ons hoe simpel, eenvoudig en lekker de Franse keuken kan zijn. Met weinig ingrediënten en eenvoudige bereidingen, maar met maximale smaken laat Alain in meer dan 75 recepten zien wat er allemaal mogelijk is. Van tamme konijnenboutjes met doperwtjes tot koude meloensoep, van gepocheerde kabeljauw met kokkels tot stroaardappeltjes en van duif met laurier en blauwebessensaus tot crème brûlée met karamel en fleur de sel.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Dit boek bevat o.a. de volgende recepten
Deze editie van dit kookboek hebben we niet bekeken, maar er is wel een (volgens ons) bijna gelijke uitgave geindexeerd. Mogelijk wijken de paginanummers hierdoor iets af. Teveel naar jouw mening? Laat het ons weten .
Ingrediënten: citroen, doyenne du comice peer, kaneelstokje, laurier, pistachenoten, rietsuiker, sinaasappel, steranijs, vanillestokje en water
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: aubergine, citroensap, extra vierge olijfolie, knoflook, peper, tijm, tomaten, ui en zout
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: honing, limoenrasp, limoensap en sesamolie
Keuken: Frans
Soort: vinaigrette
Ingrediënten: boter, bouquet garni, langkorrelige rijst, olie, olijfolie, peper, ui en zout
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: balsamicoazijn, groene asperges, kervel, olijfolie, oude hollandse kaas, peper en zout
Keuken: Frans / Nederlands
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: droge marinade, eendenborstfilet, krenten, peentjes, peper, vinaigrette en zout
Keuken: Frans
Soort: gevogelte
Ingrediënten: aubergine, bouquet garni, courgette, knoflook, olijfolie, peper, rode paprika, tijm, tomaten, ui en zout
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: boter, kastanjechampignons, knoflook, krulpeterselie, peper, sjalot, stokbrood, venkel en zout
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch / paddenstoelen
Ingrediënten: aardappel, balsamicoazijn, basilicum, courgette, doperwten, extra vierge olijfolie, mayonaise, peper, sperziebonen, ui, vleestomaat, winterwortel en zout
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: cavaillonmeloen, dragon, extra vierge olijfolie, fleur de sel, kanteloepmeloen, munt en witte peper
Keuken: Frans
Soort: soep/bouillon / vegetarisch
Ingrediënten: ansjovisfilet, basilicum, boter, citroensap, fleur de sel, grof gemalen peper, kerstomaat, knoflook, longhaas en olijfolie
Keuken: Frans
Soort: rundvlees
Ingrediënten: bleekselderij, fleur de sel, gribichesaus, grove peper, kalfstong, knoflook, kruidnagels, laurier, peperkorrels, tijm, ui en winterwortel
Keuken: Frans
Soort: kalfsvlees / orgaanvlees
Ingrediënten: boter, knoflook, lamsbout, olijfolie, peper en water
Keuken: Frans
Soort: lamsvlees
Ingrediënten: bloem, boter, ei, melk, olie, suiker, vanillesuiker en zout
Keuken: Frans
Soort: pannenkoeken en flensjes
Ingrediënten: limoen, makreelfilet, mierikswortel, olie, peper, tijm en zout
Keuken: Frans
Soort: vis
Ingrediënten: boter, citroensap, hazelnoten, honing, kalfslever, mosterd, peper, pistachenoten, sinaasappelsap, sjalot, zout en zure kappertjes
Keuken: Frans
Soort: kalfsvlees / orgaanvlees
Ingrediënten: citroensap, dragon, eidooier, geklaarde boter, peper, sjalot, water, witte wijn, witte wijnazijn en zout
Keuken: Frans
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: citroensap, dragon, eidooier, geklaarde boter, peper, sjalot, tomatenpuree, water, witte wijn, witte wijnazijn en zout
Keuken: Frans
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: bechamelsaus, bloem, boter, comté, ei, licht belegen hollandse kaas, nootmuskaat, peper en zout
Keuken: Frans
Soort: soufflé / vegetarisch
Ingrediënten: arachideolie, boter, citroenrasp, entrecotes, knoflook, krulpeterselie, peper, zonnebloemolie en zout
Keuken: Frans
Soort: rundvlees
Ingrediënten: boter, citroensap, flensjesbeslag, mandarijnlikeur, sinaasappel, sinaasappellikeur en suiker
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bouquet garni, crème fraîche, knoflook, olijfolie, peper, puy-linzen, salie, winterpeen en zout
Keuken: Frans
Soort: soep/bouillon / vegetarisch / suikerwerk
Ingrediënten: boter, crème fraîche, filodeeg, honing en kastanjecrème
Keuken: Frans
Soort: gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: basilicum, citroensap, kerstomaat, knoflook, olijfolie, rode mul, saffraan, sinaasappelrasp, sjalot en zwarte olijven
Keuken: Frans
Soort: vis
Ingrediënten: boter, peper, prei en zout
Keuken: Frans
Soort: vegetarisch