Alain Caron en A. Caron - Koken met de Franse slag

Koken met de Franse slag

Een boek van Alain Caron en A. Caron

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Koken met de Franse slag, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Koken moet net zo gezellig zijn als het opeten van het resultaat. Daarom dus géén ingewikkelde gerechten waarvoor u uren in de keuken moet staan en waarbij* u onder geen beding van het recept mag afwijken. Het is vooral mijn bedoeling om u ideeën te geven die u de mogelijkheid bieden eindeloos te variëren - al naar gelang het seizoen en uw eigen vindingrijkheid. De recepten die ik u in dit boek geef, vormen een verzameling van zowel traditionele als moderne, maar altijd fantasievolle gerechten uit binnen- en buitenland. Vernieuwende creaties als Cappuccino van doperwten met garnalen of Kafflsschnitzel gepaneerd met bieslook, maar ook klassiekers als Bouillabaisse of Crème caramel.

Koken met de Franse slag is meer dan een kookboek voor iedereen. Het is een levenshouding, een manier van doen; niet al te serieus en met veel liefde voor de ingrediënten. Als professioneel kok wil ik u graag een aantal trucjes leren en u een paar tips geven om op eenvoudige wijze een bijzondere maaltijd te bereiden. In de korte verhaaltjes bij de recepten vertel ik u iets over de gerechten of over de producten, en vaak iets - een anekdote, een herinnering - over Fransen en Nederlanders in het algemeen.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken