Alain Caron, L. Goeman-Borgesius, B. te Voortwis en A. Caron - 50 koks en 1 boer

50 koks en 1 boer

fantastische gerechten met eerlijke ingrediënten

Een boek van Alain Caron, L. Goeman-Borgesius, B. te Voortwis en A. Caron

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals 50 koks en 1 boer, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Nooit eerder hebben zoveel topkoks samen gewerkt aan één kookboek. 50 koks en 1 boer is een unieke productie waarbij topkoks met in totaal meer dan 27 Michelinsterren voor de heerlijkste recepten zorgen.
Boer Ben te Voortwis uit Baambrugge nen stuk voor stuk uit op zijn boerderij de Lindenhoff en liet hen hun favoriete gerecht koken met behulp van de topproducten die de boerderij voortbrengt. Boerderij de Lindenhoff levert onder andere groente, kaas, vlees, kruiden en oliën aan meer dan 200 van de beste restaurants in Nederland.
De Franse topkok en fotograaf Alain Caron tekende voor de fantastische fotografie en het boek en Lise Goeman Borgesius interviewde de koks en boer Ben. 50 koks en 1 boer is meer dan een opsomming van recepten. De lezer leert elke kok een beetje kennen door de verhalen die zij over henzelf en hun gerechtkeuze vertellen. Deze componenten maken het boek tot een culinair document en een uniek receptenboek.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken