Gepökeltes Spanferkelschäufele mit Honig-Mandel Glasur und Wirsingpüree - Gepekeld speenvarkenschouder met honing-amandelglazuur en puree van savooiekool

Je vindt dit recept op pagina 225 in Deutsche Küche .

Keuken:
Duits
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
varkensvlees
Bereidingstijd:
120 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Perziken in de oven met mascarpone

Een recept uit Pascale Naessens - Puur Eten 2

Salade van wilde kruiden en bessen

Een recept uit  - Gemüse!

Echte mueslirepen

Een recept uit Bill Granger - Man in de keuken

Amandeltopping

Een recept uit  - Deutsche Küche