Consommé met deeghoedje

Je vindt dit recept op pagina 54 in Het kookboek van Tip Culinair .

Gang:
voorgerecht
Soort:
soep/bouillon
Bereidingstijd:
300 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Zeebaars in bladerdeeg

Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Preitaart

Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Puff Pastry Salmon with Chanterelle Cream Filling - Zalm in bladerdeeg met cantharel-roomvulling

Een recept uit  - Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book

De lekkerste kip & preitaart met bladerdeeg

Een recept uit Jamie Oliver, Chris Terry, David Loftus en Marton Deuchars - Jamie's dinners