We hebben 50 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Soepen , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Erik van Loo is de chef van Parkheuvel in Rotterdam waar hij 3 sterrenchef Cees van Helder opvolgde. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor de keuken van The Park in het Rotterdamse Bilderberg parkhotel waar hij een bib gourmand scoort.
Soepen is een klein boekje met basisrecepten voor verschillende soorten bouillon en een paar originele ideeen over soepen en kleine gerechten op basis van soep.
Tekst: Thom de Beer
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Soepen
Een greep uit de 50 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: arachideolie, bleekselderij, fazantkarkassen, jeneverbessen, jonge jenever, kippenbouillon, knolselderij, laurier en tijm
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: bloem, boter en melk
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: arachideolie, bladpeterselie, foelie, jeneverbessen, knoflook, knolselderij, korianderzaad, kruidnagel, laurier, lavas, gedroogde paddestoelen, prei, rozemarijn, selderij, zoete sojasaus, tijm, ui, venkel en wortel
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: jeneverbessen, laurier, madeira, prei, rode wijn, rozemarijn, rundersukade, selderij, tijm, ui en wortel
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: pata negra ham en runderbouillon
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: cortina, kalfsbouillon en slagersrookworst
Soort: schuim/mousse/gelei
Ingrediënten: arachideolie, bieslook, eidooier, knoflookolie, kreeftencrèmesaus, langoustinestaarten, ragout van bresse-kip, sjalot, wilde paddestoelen en wontonvellen
Soort: pasta/noodles
Ingrediënten: jeneverbessen, laurier, madeira, ossenstaart, prei, rode wijn, rozemarijn, selderij, tijm, ui en wortel
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: arachideolie, bladerdeeg, bladselderij, bloem, boter, courgette, crème fraîche, dragon, kervel, knolselderij, laurier, mosselen, peterselie, prei, rozemarijn, saffraan, selderij, slagroom, tijm, ui, visbouillon, witte wijn en wortel
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: bladerdeeg en ei
Soort: brood en broodgerecht
Ingrediënten: arachideolie, bloem, boter, cornflakes, ei, gelatine, jeneverbessen, kippenbouillon, kruidnagel, laurier, puy-linzen, grove mosterd, ossenstaartbouillon, ossenstaart, paneermeel, peperkorrels, sjalot en tijm
Ingrediënten: arachideolie, foelie, kippenbouillon, kruidnagel, kwartelkarkassen, laurier, salie, tijm en ui
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: amandel, suiker en water
Soort: noten en zaden
Ingrediënten: arachideolie, augurk, bieslook, bladerdeegkrokantjes, bloem, boter, champignons, foelie, kalfsbouillon, kalfstong, gekookt, kalfswang, kerstomaat, kruidnagel, laurier, madeira, rode wijn, tabasco, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, worcestersaus en zilverui
Soort: vlees
Ingrediënten: foelie, jeneverbessen, kalfsborst, kruidnagel, laurier, prei, rozemarijn, selderij, tijm, ui en wortel
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: kipfilet, kippenbouillon, soesjes, komkommer en tapiocaparels
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: bouillon, buikspek met zwoerd, crème fraîche, foelie, jeneverbessen, kaviaar, kervel, kruidnagel, laurier, pekelzout, peperkorrels, prei, rozemarijn, selderij, tijm, ui en wortel
Ingrediënten: dragon, kervel, peterselie en visbouillon
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: aardappel, asperge, bladerdeegstengels, boter, croutons, foelie, kippenbouillon, peterselie, slagroom en ui
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: arachideolie, cognac, eiwit, kreeftkarkassen, laurier, ossenstaartbouillon, prei, saffraan, selderij, sereh, tijm, tomaat, ui, venkel, visbouillon, witte wijn en wortel
Soort: soep/bouillon
Toon alle 50 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789048814879
ISBN10
9048814871