Erik van Loo

We hebben 6 boeken van Erik van Loo waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Erik van Loo? Registreren is gratis!

Boeken van Erik van Loo

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Erik van Loo

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Erik van Loo - Soepen

Voorgerecht uit Soepen:

Kippenpasteitje

Ingrediënten:
bieslook, bleekselderij, bloem, boter, champignons, kerrie, kipfilet, kippenbouillon, maggi, slagroom en wortel

Soort:
gevogelte
Een recept uit Erik van Loo - Soepen

Recept uit Soepen:

Chinese kippensoep

Ingrediënten:
chinese ei-noedels, kipfilet, kippenbouillon, kokosmelk, korianderblad, lente-ui, paksoi, sojasaus, zout, spaanse peper en taugé

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Erik van Loo - Soepen

Recept uit Soepen:

Patrijzenbouillon

Ingrediënten:
arachideolie, bleekselderij, jeneverbessen, jonge jenever, kippenbouillon, knolselderij, laurier, patrijskarkassen en tijm

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Erik van Loo - Soepen

Recept uit Soepen:

Kippenbouillon

Ingrediënten:
kruidnagel, laurier, prei, selderij, soepkip, tijm, ui en wortel

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Erik van Loo - Soepen

Recept uit Soepen:

Vichysoisse

Ingrediënten:
aardappel, arachideolie, citroensap, crème fraiche, dille, garnalen, hollandse, gerookt spek, kaviaar, kreeft, langoustine, laurier, noilly prat, paling, gerookt, pernod, prei, rode biet (facultatief), rozemarijn, tijm, ui, venkel en visbouillon

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Erik van Loo - Soepen

Recept uit Soepen:

Bladerdeegstengels

Ingrediënten:
bladerdeeg, ei, sesamzaad, wit en sesamzaad, zwart

Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Erik van Loo - Soepen

Snack of tussendoortje uit Soepen:

Ossenstaartbitterbal met Le Puy-linzen

Ingrediënten:
arachideolie, bloem, boter, cornflakes, ei, gelatine, jeneverbessen, kippenbouillon, kruidnagel, laurier, le puy linzen, mosterd, grof, ossenstaartbouillon, ossenstaartvlees, geplukt, paneermeel, peperkorrels, sjalot en tijm

Een recept uit Erik van Loo - Soepen

Recept uit Soepen:

Fazantenbouillon

Ingrediënten:
arachideolie, bleekselderij, fazantkarkassen, jeneverbessen, jonge jenever, kippenbouillon, knolselderij, laurier en tijm

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Erik van Loo - Soepen

Recept uit Soepen:

Kreeftencrèmesaus

Ingrediënten:
arachideolie, boter, citroensap, cognac, kreeftkarkassen, laurier, noilly prat, pernod, port, rood, prei, selderij, slagroom, tapiocameel, tomaat, tomatenpuree, ui, venkel, visbouillon, witte wijn en wortel

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Erik van Loo - Soepen

Recept uit Soepen:

Kreeftenbouillon

Ingrediënten:
arachideolie, cognac, eiwit, kreeftkarkassen, laurier, ossenstaartbouillon, prei, saffraan, selderij, sereh, tijm, tomaat, ui, venkel, visbouillon, witte wijn en wortel

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Erik van Loo - Soepen

Recept uit Soepen:

Ossenstaartbouillon

Ingrediënten:
jeneverbessen, laurier, madeira, ossenstaart, prei, rode wijn, rozemarijn, selderij, tijm, ui en wortel

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Erik van Loo - Soepen

Recept uit Soepen:

Croutons

Ingrediënten:
brood zonder korst, olijfolie en zout

Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Erik van Loo - Soepen

Recept uit Soepen:

Rouille

Ingrediënten:
knoflook, madame jeanette peper, olijfolie, saffraan, visbouillon en witbrood

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Erik van Loo - Soepen

Recept uit Soepen:

Rookworstschuim

Ingrediënten:
cortina, kalfsbouillon en slagersrookworst

Soort:
schuim/mousse/gelei
Een recept uit Erik van Loo - Soepen

Recept uit Soepen:

Heldere Gazpacho

Ingrediënten:
arachideolie, eiwit, kippenbouillon, knoflook, komkommer, kreeftenbouillon, pruimtomaat, rozemarijn, tijm, tomaat (blik), ui en visbouillon

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Erik van Loo - Soepen

Recept uit Soepen:

Griessmeelgnocchi

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, boter, ei, griesmeel en nootmuskaat

Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Erik van Loo - Soepen

Recept uit Soepen:

Ragout van mosselen met saffraan

Ingrediënten:
arachideolie, bladerdeeg, bladselderij, bloem, boter, courgette, crème fraiche, dragon, kervel, knolselderij, laurier, mosselen, peterselie, prei, rozemarijn, saffraan, selderij, slagroom, tijm, ui, visbouillon, witte wijn en wortel

Soort:
saus/dressing/jus
Alle recepten van Erik van Loo