Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Stinco di vitello (Kalfsschenkel)
- Ingrediënten:
- bleekselderij, boter, kalfsschenkel, knoflook, olijfolie, rozemarijn, salie, tijm, ui, witte wijn en wortel
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, fruit, groente, kalfsbotten, knoflook, knolselderij, kruiden, kruidnagel, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rozemarijn, tomaat, tomatenpuree, ui, vis, vlees, water, witte wijn, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Basisrecept uit Smaakvrienden:
Basisrecept uit Home made:
Recept uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit Keukenlab:
Recept uit A propos bistro:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit 52 Soepen:
Basisrecept uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Basisrecept uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Recept uit Speisekammer: