Veau en feuilletons - Gevuld en in plakken gesneden, gebraden kalfsvlees
Een recept van Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child.
Je vindt dit recept op pagina 338 in De kunst van het koken .
- Keuken:
- Frans
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- kalfsvlees
Ingrediënten
- boter
- cognac
- dikke lende van kalf
- droge port
- ganzenvet
- kalfsbotten
- kalfsfond
- kalfsoesters
- kippenbouillon
- laurier
- madeira sercial
- maïzena
- marinade voor kalfsvlees
- olie
- peper
- peterselie
- runderbouillon
- runderfond
- tijm
- ui
- varkensvet
- vulling van gemalen varkensvlees met ham truffels en foie gras
- waterkers
- wortel
- zout
Waarom zie ik hier geen volledig recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.
Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.