Veau en feuilletons - Gevuld en in plakken gesneden, gebraden kalfsvlees

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 338 in De kunst van het koken .

Keuken:
Frans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
kalfsvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Kastanjecrème

Een recept uit Christophe Felder - Macaron

Kalfsnier in mosterdsaus

Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Milanese kaaspasta

Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Reebiefstuk, geflambeerde

Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek