Vulling van gemalen varkensvlees met ham truffels en foie gras

Zoek naar vulling van gemalen varkensvlees met ham truffels en foie gras in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met vulling van gemalen varkensvlees met ham truffels en foie gras in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste vulling van gemalen varkensvlees met ham truffels en foie gras recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient vulling van gemalen varkensvlees met ham truffels en foie gras:

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Veau en feuilletons - Gevuld en in plakken gesneden, gebraden kalfsvlees

Ingrediënten:
boter, cognac, dikke lende van kalf, droge port, ganzenvet, kalfsbotten, kalfsfond, kalfsoesters, kippenbouillon, laurier, madeira sercial, maïzena, marinade voor kalfsvlees, olie, peper, peterselie, runderbouillon, runderfond, tijm, ui, varkensvet, vulling van gemalen varkensvlees met ham truffels en foie gras, waterkers, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Feuilletons de veau en croûte - Gevuld, gebraden en in deeg gebakken kalfsvlees

Ingrediënten:
bladerdeeg, boter, briochedeeg, cognac, dikke lende van kalf, droge port, ganzenvet, kalfsbotten, kalfsfond, kalfsoesters, kippenbouillon, laurier, madeira sercial, maïzena, marinade voor kalfsvlees, olie, peper, peterselie, runderbouillon, runderfond, tijm, ui, varkensvet, vulling van gemalen varkensvlees met ham truffels en foie gras, waterkers, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:

Wild zwijnkop

Ingrediënten:
boter, bouquet garni, ei, foie gras, kalfsvlees, kaneel, kop van een wild zwijn, jong, kruidnagel, nootmuskaat, peper, peterselie, salpeter, sjalot, tartaarsaus, truffel, ui, varkensvlees, witte wijn en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
wild
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Fazantenpastei

Ingrediënten:
bruine fazantenfond, cognacboter, ei, fazantenlever, fazantenvlees, ganzenlever, jeneverbessen, kalfsvlees, laurier, madeira, peper, plakjes spekvet, rode wijn, sjalot, spekvet, truffel, varkenslever, varkensvlees, vet, vierkruidenmengsel, voorgerecht en zout

Keuken:
Frans / Belgisch
Soort:
kalfsvlees / gevogelte / varkensvlees / pastei
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:

Wildpaté, warm

Ingrediënten:
bloem, cognac, eidooier, foie gras, houtsnip, fazant, leeuwerik, lijster, madeira, pasteideeg, truffel, ui, varkensvlees en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
wild
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Koude keuken:

Gevulde duifjes

Ingrediënten:
boter, champignons uit blik, cognac, duif, ei, eidooier, ganzenleverpastei, groene paprika, kalfslever, mayonaise, morieltjes uit blik, peper, peterselie, room, selderijzout, sjalot, truffel, ui, varkensvlees en zout

Keuken:
Duits
Soort:
gevogelte
Een recept uit Daniela Garavini - Varkensvlees

Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:

Varkensbout met truffels

Ingrediënten:
cognac, ganzenleverpaté, gekookte ham, gerookte varkensbout, kalfsleverpaté, peper, pistachenoten, zout en zwarte truffel

Een recept uit  - de snelle keuken

Recept uit de snelle keuken:

Hertenbiefstukjes met paddenstoelen

Ingrediënten:
boter, crème fraîche, gemengde peperkorrels, grof zeezout, hertenbiefstuk, kaneelstokje, paddenstoelen, sjalotjes, verse galanga, versgemalen zwarte peper, vlees, wild, wildbouillon en zout