Paté van wild, kip of kalf en croute met madeiragelei

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 84 in La Mère Brazier .

Keuken:
Frans
Gang:
voorgerecht
Soort:
wild

Ingrediënten

Bestel op ah.nl

Bereidingswijze

Zie bladzijde 267 voor de bereiding van “aspic, blz 267”. Zie bladzijde 82 voor de bereiding van “pasteideeg, blz 82”.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Muntbeignets

Een recept uit Janneke Philippi - Soep bij Janneke thuis

Witte pizza met munt

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Impurrate (preibeignets)

Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Pashtida met courgette, feta en munt

Een recept uit delicious. magazine - 2016-04