Pasteideeg

Pasteideeg wordt beschouwd als deeg.

Zoek naar pasteideeg in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met pasteideeg in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste pasteideeg recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient pasteideeg:

Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Recept uit De Dikke van Dam:

Timpano

Ingrediënten:
bechamelsaus, bloem, boter, ei, kaneel, kip, paddenstoel, parmezaanse kaas, pasteideeg, penne, peterselie, rund, suiker, truffel en varken

Soort:
quiche
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / nagerecht / bij de koffie uit De kunst van het koken:

Tarte aux fraises - Aardbeientaart

Ingrediënten:
aardbeien, cognac, crème pâtissière, glazuur, kirsch, rodebessengelei, suiker, zandgebakdeeg en zoet pasteideeg

Keuken:
Frans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / nagerecht / bij de koffie uit De kunst van het koken:

Tarte aux fruits - Vruchtentaart

Ingrediënten:
abrikozen, banaan, cognac, crème pâtissière, druiven, frambozen, gepocheerde perzik, glazuur, kirsch, peren uit blik, pruimen, rodebessengelei, suiker, zandgebakdeeg en zoet pasteideeg

Keuken:
Frans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër 1 notitie

Traktatie uit De dikke vegetariër:

Banaan-butterscotchtaart

Ingrediënten:
banaan, donkere basterdsuiker, ei, eidooier, melk, pasteideeg, slagroom, vanille-essence en zout

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër 1 notitie

Traktatie uit De dikke vegetariër:

Kwarkmelk-bosbessentaart

Ingrediënten:
bosbes, ei, eidooier, karnemelk, pasteideeg, slagroom, suiker, vanille-essence en zout

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër 1 notitie

Traktatie uit De dikke vegetariër:

Chocolade-karnemelktaart

Ingrediënten:
bitterzoete chocolade, bosbes, ei, eidooier, karnemelk, pasteideeg, slagroom, suiker, vanille-essence en zout

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër 1 notitie

Traktatie uit De dikke vegetariër:

Gember-zoeteaardappeltaart

Ingrediënten:
ei, eidooier, gember, gesuikerde gember, pasteideeg, slagroom, suiker, vanille-essence, zoete aardappel en zout

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit R.C. Atkins - Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:

Kippastei

Ingrediënten:
bleekselderij, kipfilet, pasteideeg, peper, peterselie, room, ui, venkelzaad, wortel, zetmeelvrij bindmiddel, zout en zoutarme kippenbouillon

Keuken:
Internationaal
Soort:
gevogelte / pastei
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:

Wildpaté, warm

Ingrediënten:
bloem, cognac, eidooier, foie gras, houtsnip, fazant, leeuwerik, lijster, madeira, pasteideeg, truffel, ui, varkensvlees en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
wild
Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:

Gevogelte in pasteikorst

Ingrediënten:
boter, kruiden, olijfolie, pasteideeg, peper, reuzel, spekvet, vogel en zout

Keuken:
Romeins
Soort:
hartige taarten, pasteien en pizza’s / gevogelte