Gevogelte in pasteikorst

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 306 in Rond de tafel der Romeinen .

Keuken:
Romeins
Gang:
voorgerecht / hoofdgerecht
Soort:
hartige taarten, pasteien en pizza’s / gevogelte

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Italiaans kruidenbrood

Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Sauce chivry/sauce à l'estragon - Witte wijnsaus met kruiden, dragonsaus

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Spruitjes met beurre noisette

Serveersuggestie Spruitjes met beurre noisette

Paling in het groen

Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier