Wayguvlees met zee-egel, truffel en reggiano

Je vindt dit recept op pagina 106 in Story on a Plate .

Keuken:
Amerikaans / Internationaal
Gang:
voorgerecht
Soort:
schaal- en schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Pražská šunka - Brood gevuld met gekookte ham

Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Soupe gratinée des trois gourmandes - Luxe gegratineerde uiensoep

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Bevroren bloemen, zee-duindoorn, skyrmousse en eidooier

Een recept uit  - Story on a Plate

Scotch flip

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I