Zee-egeleitjes

Zee-egeleitjes wordt beschouwd als viskuit.

Alternatieve naam: zeeegelkuit.

Zoek naar zee-egeleitjes in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met zee-egeleitjes in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste zee-egeleitjes recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient zee-egeleitjes:

Een recept uit Noel Cottrell, D. Pieters en M. Cottrell - Sushi, lekker en eenvoudig

Recept uit Sushi, lekker en eenvoudig:

Gunkanmaki

Ingrediënten:
garnaleneitjes, gezouten krabeitjes, haringeitjes, inktvis, kabeljauweitjes, kombu, norivellen, sojasaus, sushirijst, vliegende vis, zalmeitjes en zee-egeleitjes

Keuken:
Japans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / rijst
Een recept uit  - Story on a Plate

Diner / voorgerecht uit Story on a Plate:

Gevulde mandarijn

Ingrediënten:
gemarineerde zalmeitjes, mandarijn en zee-egelkuit

Keuken:
Japans / Amerikaans / Internationaal
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria U.S.A.:

California roll

Ingrediënten:
avocado, krab, norivel, surimi, sushirijst, tobiko en viskuit

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / rijst
Een recept uit E. Kazuko en P. Cassidy - Simpel Sushi

Recept uit Simpel Sushi:

Slarolletjes

Ingrediënten:
citroensap, gerookte schelvis, gerookte vis, gerookte zalm, gezuurde rijst, ijsbergsla, japanse rijstazijn, japanse sojasaus, kapper-appeltjes, kappertjes, kropsla, laurierblad, lollo rosso slabladeren en viskuit

Keuken:
Japans
Soort:
rijst
Een recept uit Fiona Taieb - Ceviche

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ceviche:

Ceviche van inktvis met harderkuit en rucola

Ingrediënten:
citroen, harderkuit, inktvis, kerstomaat, kuit, olijfolie, rucola en viskuit

Keuken:
Peruaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Lunch / buffet / bijgerecht uit Hoe te eten:

Taramasalata

Ingrediënten:
citroen, griekse yoghurt, knoflook, lente-ui, olie, viskuit, witbrood en zwarte olijven

Soort:
salade / vegetarisch