Lekker Happen

Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn foodblog. Ik ben Daisy en ben 31 jaar oud. Ik ben afkomstig uit het Belgische Limburg maar breng veel tijd door in het Nederlandse Noord-Brabant waar mijn vriend woont. Aan de lijst met restaurants op deze foodblog, kun je ook zien dat ik me thuis voel in Nederland!

Recepten

Een recept uit Daisy

Recept van Lekker Happen:

Ovenschotel met kip en pasta

Ingrediënten:
broccoli, champignons, crème fraîche, gemalen kaas, kerriepoeder, kipfilets, kleine courgette, knoflookpuree, olijfolie, peper en rode paprika

Serveersuggestie Spitskoolstamppot

Recept van Lekker Happen:

Spitskoolstamppot

Ingrediënten:
boter, gemalen kaas, kruimige aardappelen, nootmuskaat, peper, scheut melk, spek, spitskool en zout

Serveersuggestie Salade geitenkaas

Recept van Lekker Happen:

Salade geitenkaas

Ingrediënten:
gemengde salade, honing, notenmix, rozijnen, verse dadels, verse geitenkaas, walnotenolie en zongedroogde tomaten

Toon alle recepten