Gebakken kuit

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 140 in Culinaria Europese specialiteiten - deel I .

Keuken:
Europees / Fins
Gang:
brunch / voorgerecht / lunchgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Butarga

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Fossilized Salsify Branch

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Tarama - Viskuitmousse

Een recept uit F. Buyukavsar en P. Hageman-Boekee - Turks kookboek

Viskuitkaviaar

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken